22 studenoga 2014

23

po ko zna koji put se dogodilo da me nešto iznenadi
bilo mi je skroz logično da će nakon dva dana bez trčanja, jednog "malo bržeg trčanja", i još dva dana "bez trčanja" da mi juče noge budu u pristojnom stanju
čak štaviše, planirao sam neko bogzna dugačko trčanje, u jednom trenutku mi se čak vrtelo po glavi da pokušam da stignem (nisam baš imao ceo dan free) da pretrčim 42km, eto iz štosa i podsećanja na svoje slične sumanute poduhvate
međutim nakon prvih 10-ak km sam shvatio da uopšte nisam tako skokovit i da mi noge uopšte nisu sveže, naprotiv, bile su sve drvenije iz kilometra u kilometar

naravno da sam shvatio da ne treba insistirati na pogrešnim idejama, pa sam dodatno usporio i skrenuo u brdašca, da bih u totalu završio sa 23km za nešto preko dva sata. dobro, prvih 20 minuta je bilo s Lolom pa je to bitno "ubilo" prosek već na startu, ali je zanimljivo da nakon razdvajanja nisam ništa naročito ubrzao nego sam nastavio sa neobaveznim trčkaranjem.

ali dobro, svi veliki kućni radovi su iza, i sada mogu opet da pokušam da uhvatim onaj stari ritam u kojem se znalo da ću svakog dana moći da malko otrčkaram, a sad da li će to malo da bude sat ili tri sata, to je oduvek bila sporedna stvar.

da bi mi pomogao u svemu, svanuo je sunčan dan i već sam pogled na plavo nebo značajno doprinosi optimizmu, koliko god isti bio neopravdan već u startu. 

ionako se ove noći svašta poklopilo, što upravo primećujem sinhronizovano i sasvim slučajno. ikona u dnu ekrana pokazuje da je Mlad Mesec, a kad sam prevukao mišem preko sata u desnom uglu da vidim koji je datum, shvatih da se otprilike sada događa prelazak u Horoskopskog Strelca. 

koliko god to bilo slučajno a koliko u svom tom horoskopu ima ikakvog smisla, nemam pojma, ali sinoć sam deaktivirao onaj svoj Fejsbuk profil, i ostao mi je samo jedan "rezervni" koji služi da mogu s njega da administriram svoju FB stranicu/blog. 

a da bih olakšao svima, napravio sam još jednu stranicu (!?)

tako ću konačno moći da razdvojim ove sportske blogove od onih drugih, jer većinu ljudi zanima ili jedno ili drugo (a onima koje zanima sve, neće biti teško da čitaju i ovamo i onamo). a ako ćemo iskreno, jadan je svaki šizofreničar koji ima samo jednu stranicu na fejsu, bez minimum dve ne bi smeo ni da se pojavljuje u javnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar