31 listopada 2023

SUDAR!

ima jedna fora da sam jednom stisnuo da na instagramu pratim stranicu koja objavljuje saobraćajne nezgode i nakon toga mi je kao sugestija izašlo da pratim još par sličnih.
to nije onaj redovni instagram, nego kao i na tviteru, imam rezervni nalog gde pratim budale i manijake, eto da vidim ko sve s nama troši kiseonik i na šta sve čovek treba biti pripremljen u stvarnom životu.
(mada virtuelni sve više postaje stvarni sve većem broju ljudi ali ajd, oni više ni ne znaju da napolju postoji Svet, oni su na neki način Otpisani, no to je skroz druga tema)

i čega se tu sve čovek ne može nagledati, mila majko.
otpadne točak sa kamiona pa podleti pod auto pored pa ga katapultira preko ograde mosta u provaliju, i slične "nikad ne bih pomislio da je moguće" situacije.
danas nekim poslom do Beograda, ja u proređenoj koloni a prema meni u suprotnoj traci kolona, u koloni kamion.

ispred kamiona na par metara neki kombi, i taman kada treba da se mimoiđem sa tim kamionom, između kombija i njega kao raketa popreko izleće mali plavi autić, u prvom trenu leti pravo meni na haubu!
ja u desetinki na kočnice, zaista me nisu izdali refleksi, utom taj auto nastavlja da se rotira oko svoje ose i praktično se uključuje ispred mene u moju traku i zaustavlja, moj auto škripi i vrišti ali ne uspeva da se zaustavi u tih pet metara iako je bila mala brzina, i TUC levim farom se zabijem u njegov zadnji desni deo.


policija rekla slikajte sve i sklonite se da oslobodite saobraćaj, došli za 20 minuta, pomogli nam da popunimo izveštaj o sudaru, meni napisali da nisam kriv, naduvao 0.0 promila, ja napravio makazicama par rupica i vezicama uvezao branik da ne otpadne jer je visio, i nekako ga skrpim nazad u jedan komad sa ogromnim ulubljenjem ali ko ga šiša.
levi žmigavac ne radi a svetlo bije negde nisko ali i to nije problem, kažu policajci da mogu tako bez problema da vozim po Beogradu i nazad kući.


povratak po nevremenu i pljuskovima, da te bog sačuva, nekako pronađoh put nazad.
nema tog treninga koji bi me umorio više od ove avanture.
sutra u osiguravajuću kuću da ih pitam kako dalje, ovo mi je saobraćajka prvenac.

Nema komentara:

Objavi komentar