12 rujna 2017

trećina

za sada sam ispunio trećinu bolesnog Plana i već se osećam trećinu mrtav, eto kako ja umem dobro da planiram! :-)
naime nakon odmora u ponedeljak, plan je bio da se trenira uto-sre-čet, i to ništa jako, ali da malo povećam obim jer idu maratoni pa nije loše malo noge naučiti da se muče duže nego što im prija.
tako sam jutros trčao 1h08', u podne 1h25, a uveče 58', za ukupnih 35km.
sutra ili prekosutra bih morao biciklom da nahranim one kučiće, njima bi bilo bolje sutra jer je od nedelje dosta prošlo, a meni bi bilo bolje prekosutra jer je sutra najavljeno oblačnih +22 a prekosutra sunčanih +29.
hmmmm...

kad sve to završim biće mi lakše da odmaram dva dana jer sam se zadnji put bukvalno ucrvljao pa sam veče pred trku išao da se šetam malo s jednim kučetom malo s drugim malo s trećim i na kraju sam nakupio preko 2 sata na nogama.
ovaj put će nam subota proći u putovanju pa će utoliko biti lakše preživeti "samo" petak odmora.
tačnije neće to baš biti odmor, treba otići na posao plus se verovatno malo provozati biciklom.

nakon što sam shvatio KOLIKO su mi dobre ove asics hyper tri patike, skontao sam da ću da kupim i treći par, dok su ovako jeftine.
prvi par je preživeo 420km od čega SVE na trkama tj polumaratonima i zagrevanjima za iste, i još uvek mogu da posluže za neki Half po kiši ili razdrndanom asfaltu, a drugi noviji par je tek na 100-tinak km i skroz su još uvek nove lagane mekane i brze.
pa sam mislio da jesenas i na proleće nosim njih na trkama, da ove prve prebacim za treninge tipa yasso i slično, a da imam još jedne u rezervi.
kad PRC MILOJKA, ni u jednoj od onlajn radnji nemaju moj broj :-(

tražeći čega ima, naleteo sam na gel ds trainer 22 koji je više nego dobro ocenjen na testu runners' worlda, a sa 8 unci nisu ništa teže od starih ds racer koje sam skroz ošmirglao.
čak sam i poslednji Sljemenski u njima trčao, nemaš tamo nigde nekog baš kamenjara pa da budu pretanke, niti ima silnog peska pa da proklizavaju.
tako da možda odem ovih dana tu do prodavnice da ih probam, ili da tražim da mi naruče ako ih nemaju na stanju.
čak nisu mnogo ni šarene, mogao bi čovek i kroz grad da prođe u njima a da se ne oseća kao putujući klovn.


Nema komentara:

Objavi komentar