07 rujna 2017

hura

legla je uplata za Šabac i dobio sam startni broj 422 što zvuči kao 42.2km s tim što se radi o polumaratonu. to je bilo zbog onoga što sam zadnji post nazvao Duplo.
da ne ispadne duplo golo pobrinuo sam se juče pa sam nakon jutarnjih laganih 11km otrčao popodne 18km u nekom laganom tempu, do srednjem.

sinoć sam otišao u 3 šetnje sa 3 psa i dodao još 8-9km na nogama, a pretrpeo je kompjuter jer onaj dnevnik treninga u excelu nije dobio novih mesec dana arhive.
popunio sam februar i mart što je bilo najlakše jer sam skoro ceo period proveo umotan u one utege za opravak ključne kosti, i sad mi fale 4-5-6-7 mesec.

nakon polumaratona u Subotici sam trčao dakle 10+10+23+11+18km.
jutros sam odabrao usisivač kao Fredi Merkjuri, i to je neki aerobik.
ne moram baš napraviti od nogu splačine, popodne me čeka vožnja stardandnih brdskih 49km da odnesem vodu onim ostavljenim kucama i macama.

nakon Šapca se definitivno ide u Varaždin, jer imaju trku na 5km za Lolu, a Tuhelj je otpao jer trku na 5km prave dan ranije (?) pa ćemo vikend 23-24 septembar opet na Rajac na treking ligu. za dva evra dobiješ markiranu stazu i okrepe, kartu i bedž u cilju, a možda i medalju ako se uglaviš u top 3. prošle godine sam pobedio ali sam imao puno više planinskog trčanja nego sada, ove godine sam gro vremena proveo na asfaltu.

ostaje da se vidi koliko ću biti brži u VŽ nego prošle jeseni, ako uopšte budem brži. 2016-te sam u apatinu išao 1h29 kao i sada u subotici, a do VŽ imam još 10 dana da se poboljšam ili upropastim. polusezona se zahuktava...

Nema komentara:

Objavi komentar