06 ožujka 2014

Najava Trke

Atletska Trka pod nazivom
"Sladoled za (ne)Zaljubljene Parove"



Datum održavanja: 27. april
Mesto održavanja: Beograd, Terazije, kod česme

Vreme održavanja: nakon završetka Bgd maratona, negde oko 14-15h

Organizatori: Tanja Stojanovski, Saša Antić, i svi ostali koji dođu na start.
Ukratko, prvi učesnik koji bude izgovorio čarobnu formulu
"... i gde su sad ti organizatori???"
automatski postaje, TA-DAAAMMM, Organizator!!!
Čestitamo!

Start i Cilj: kod česme

Staza: Prizrenska - Carice Milice - Maršala Birjuzova - Sremska - Terazije

Dužina: 1100m

Propozicije:

Neophodno je prijavljivanje u parovima, M+Ž.

U slučaju da se prijave dva muškarca, jedan će biti ubačen u Ž kutiju, a ciljno vreme njegovog tandema će u cilju biti udvostručeno.

Svako je dužan da sa sobom ponese papirić na kojem će napisati svoje ime. Ako ga ne donese, ime će mu biti napisano na prvom papiriću koji pronađemo na betonu, a to će ga koštati po čvrgu od svih ostalih.

Prilikom prijavljivanja, papirići M se odvajaju na jednu stranu, a papirići Ž na drugu
Zatim se pristupa izvlačenju, tako što se slučajnim izborom ("sistem Suzana Mančić") biraju novonastali Parovi.

Prilikom Trčanja, parovi su dužni da se drže, verovatno za ruke (eto razloga zašto je nepoželjno da se prijavi više muškaraca), a dozvoljen je i svaki vid pomaganja, vučenja, guranja, nošenja "na krkače" i šta god smatraju da može da ih ubrza do pobede.

Dozvoljeno je sve što je dozvoljeno Zakonom Republike Srbije, dakle preskakanje dece u kolicima, rušenje klinaca na rolerima koji se ne sklone na vreme, kao i pomoć nekoj bakici da pređe ulicu. Eventualni spontani poljupci unutar takmičarskih parova, a naročito oni između više parova, dozvoljeni su samo u trku, i zbog opšte sigurnosti su ograničeni na pet sekundi.

Prvi par koji stigne u cilj, dužan je da zapamti redosled dolaska ostalih. Preporučujem hemijsku ili marker kojim ćete redosled pristizanja napisati takmičarima na podlaktici, da bi smo izbegli reklamacije i neželjene situacije.

Nagrade:

Takmičari iz PRVO-plasiranog para, Ona i On, mogu da odaberu po TRI učesnika između svih ostalih trkača, od kojih požele da dobiju pobednički poljubac. Pretpostavlja se da će Ona odabrati tri dečaka a On tri devojčice, mada se nećemo buniti ni ako odluče nešto drugo. Ali ćemo zadržati pravo da ih zbog toga zajebavamo do besvesti.

Takmičari iz DRUGO-plasiranog para, Ona i On, mogu da odaberu po DVA trkača između ostalih učesnika, od kojih požele da dobiju pobednički poljubac.

Takmičari iz TREĆE-plasiranog para, Ona i On, mogu da odaberu po JEDNOG učesnika između ostalih trkača, od kojih požele da dobiju pobednički poljubac.

Takođe, poslednje-plasirani par je obavezan da prvoplasiranom paru kupi Pobednički Sladoled, strogo u kornetu (simbolika Pehara), koji su dvoje prvoplasiranih dužni da oližu naizmenično.


Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar