03 ožujka 2012

... i nemoj slučajno neko da mi kaže kako "ima Boga"!

da mu ne bih ja odgovorio...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dve sestre poginule u sudaru kada su krenule da proslave diplomu

BEOGRAD - Na Pančevačkom putu kod “Progresa” noćas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve devojke poginule, a dvoje je teško povređeno.
 
Mesto tragične nesreće na Pančevačkom putu
 
U sudaru, koji se dogodio oko ponoći, učestvovala su dva vozila, “BMW” u kome se nalazilo petoro i “jugo” u kome je bila jedna osoba. Od siline udara “jugo” je prepolovljen. Na licu mesta stradale su dve devojke koje su sedele pozadi u BMW-u, čiji je vozač, kako nezvanično saznajemo, pod uticajem alkohola vozio brzinom od oko 200 na sat i prethodno je prošao kroz nekoliko crvenih svetala.
 
Od siline udarca "jugo" je praktično prepolovljen 
 
Posle sudara, BMW je udario u banderu zadnjim delom i zbog toga su stradale devojke na zadnjem sedištu. Treća devojka J. J. i vozač “juga” P. F. prevezeni su u Urgentni centar.
 
Načelnik smene u Hitnoj pomoći Željko Baćević potvrdio je da su dve osobe sa teškim povredama prebačene u Centar za reanimaciju.
 
Devojka stara između 20 i 25 godina nalazi se u komi, dok je muškarac slične starosti u svesnom stanju i ima teške povrede, rekao je Baćević. Vozač BMW P. B. (34) prošao je bez ikakvih ozleda, a suvozač K. M. (34) sa lakšim povredama. 

Povređenima i posle operacije ugroženi životi

Dve osobe, koje su teško povređene u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu u Beogradu, operisane su u Kliničkom centru Srbije, ali i su im i dalje životi ugroženi, rekao je danas Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.
 - Operacije su dugo trajale, bile su uspešne, ali je njihovo stanje i dalje teško i životno su ugroženi -  rekao je Jovanović i objasnio da su povređeni u udesu, u kome su dve devojke izgubile život, zadobili povrede glave, unutašnjih organa, krvnih sudova...
 

Prema njegovim rečima, oni su smešteni na odeljenju Intenzivne nege Kliničkog centra Srbije i lekari prate njihovo stanje.

Na lice mesta došao je prijatelj stradalih devojaka i rekao da je reč o dve sestre iz Pančeva, M. R. i Lj. R. stare 27 i 23 godine, od kojih je starija upravo diplomirala na Pravnom fakultetu, što su pošli da proslave u Beogradu.

Nema komentara:

Objavi komentar