16 rujna 2026

T6

nisam krenuo na terapiju još nego se vratio iz lidla gurajući tojest vukući ona penzionerska kolica, pa ću još malo u šetnju pa tek ondak na terapiju, ali u nedostatku ideja sam morao da se držim ovih dosadnih naslova
najgore što bi moglo da usledi je da mi nakon kontrole fizijatrica dodeli još deset terapija, e onda bi se ovaj blog definitivno pretvorio u dnevnik služenja vojnog roka sa sve odbrojavanjem do otpusta

zbog lidla sam žrtvovao drugu pseću šetnju pa smo samo ujutru otišli sa dvoje malih a kujicu je lola prošetala dok sam ja klimao do lidla i nazad
kupio sam i nešto što sam do kuće pet puta zaboravio kako se zove i gledao digitalni račun u telefonu i kad sam došao kući lola me pita kakva ti je ovo glupost rekoh eno piše u računu, do poslednje raskrsnice sam znao sa sad sam opet zaboravio

(da ne ostane misterija, kliker se zove marakuja i kasnije ću pitati chatgpt šta uopšte s tim treba da se radi i sa koje strane da mu priđem
poslednja slična stvar "na komad" koju sam kupio je bio kokosov orah, i nakon što sam na silu popio onu smrdljivu vodurinu kojuje  iz nekog razloga neko prozvao MLEKO, ostatak je stajao u frižideru dok se nije skamenio pa smo ga bacili)

noćas sam sanjao da sam sa autom ostao zaglavljen ispod nekog mosta i da sam pokušavao da izađem uz 45% nagib a auto je bila stara škoda favorit pa onda i nije čudo što sam bio optimističan.
zatim sam od nekih tankih šipki, po kojima ni u patikama ne bih smeo da krenem obzirom koliko su krive i tanke, pokušavao da napravim prelaz tačno podešen širinom prema razmaku točkova, i ne sećam se kako se sve završilo ako se uopšte završilo.
možda još uvek sedim ispod onog mosta u autu, mrtav umoran od pokušavanja da se nekako izvučem, i upravo sanjam kako pišem blog?

Nema komentara:

Objavi komentar