22 lipnja 2015

gosn Meda


današnji Izlet (neko pretenciozan bi možda rekao "Trening") je izgledao ovako: 




24km biciklom do nekog sela ispod Medvednika, zatim 22km planinskog trčanja do/iznad planinarskog doma na pomenutoj planini, i naravno nazad, pa na kraju istih 24km biciklom nazad kući. 

ono što ova sličica pokušava da kaže je taj ekstrakt miline, srž visine, hladnoća topline, pardon, podrazumevane toplote (jer što si bliže suncu to je temperatura niža, a gore bogme pohladno i pooblačno i vetrovito beše), jer sam Srednjih 1h10' trčanja proveo na prosečnoj nadmorskoj visini od 800m, za šta je prosečnom Srpčetu potrebno da ode na neke pripreme, jer takvu mogućnost jednostavno NEMA kod kuće :-(

a u poverenju, predivan je osećaj!

nisam imao vremena (ni vode, ni para za hranu, ni najverovatnije snage) da odem skroz NA VRH Medvednika, da produžim ta 2 sata trčanja na 3 sata trčanja/planinarenja, odnosno 4.5 sata izleta (sa sve presvlačenjima, slikanjima, blać-srać) na skoro 6 sati (auffffff, tek sad kad sve presabiram, kapiram koliko je ta rastegljivost Vremena štetna po Organizam) a suština svih tih razlika je oduvek bila, i ostaće u mom pristupu Akciji.

kad negde krenem, volim da to ostane u okvirima Treninga, da bude što više Izazov a što manje Provod, da mi je važnije ono što će ostati zapisano na štoperici, naspram zabeleženog na fotoaparatu. kapiraššš? ;-)

Nema komentara:

Objavi komentar