10 travnja 2016

XENDPIKC

Opet sam od tablet-a (ovog na rasklapanje, sa tastaturom, tzv kauč-tablet) pomislio da je isto što i kompjuter, a on je u stvari isto što i android telefon. I opet sam ovako u tuđini na putovanju ubo garmina u tablet preko usb-a, i opet mi se obrisao fajl :-(
Mislim, boli me ćoše za statistike i laktanja na Stravi ili bilo gde, meni je žao što ne mogu da vidim pulseve i brzine, i da ih uporedim, jer sam trčao veoma rovit od bolesti sa jako čudnim osećajima na trci.
Pre samog starta sam mislio da će sve brže od 5'/km biti Čudo. Ionako nisam znao kako će mi noge "držati" po zemlji travi ili čemu već. Na kraju se ispostavilo da je bilo i par kilometara šodera!?
Ono par puta kad sam blicnuo na puls bio je 148-150, a kad si odmoran + bolestan trebao bi po oba osnova da ti bude za nekoliko otkucaja viši. Dakle još negde je zaškripalo?
Zbog prognoze sam poneo dva para patika u kojima kod kuće trčim po buđavom vremenu, a na kraju je ispalo tako da sam u jedne ubacio uloške iz drugih i to samo par minuta pred start. Tada sam se i presvukao, odbacivši ideju da trčkaram u dugim rukavima i helankama, i prelomio za dve majice + tzv. bicke. I tanje čarapice. Plave.
E sad malo Povijesti...
Dok se Prolećni Plan zbog bolesti nije raspao, planirao sam da ovo istrčim tik ispod 90', jer je ipak off-road. Sad je ispalo da sam promašio plan za minut i po, ali da sam desetostruko zadovoljniji jer nisam ni sanjao ove brzine u ovakvom stanju.
Izgleda da je Bolestan/Rovit Polumaraton negde za 2' brži od Premorenog, a 2' sporiji od samo Umornog, odnosno 3-4' sporiji od Poluodmornog. Samo mi preostaje da konačno otrčim jedan Odmoran i da kompletiram naučno istraživanje. Međutim to bi moglo da se desi tek u Jaski ili Tuhelju, koji su brdoviti, pa će poređenje biti malo čupkasto...
Do tada vam želim dobar Tek (igra reči)

Nema komentara:

Objavi komentar