23 kolovoza 2017

treća sreća

baš me zanima hoće li mi se posrećiti i danas. nakon 15+9 pa zatim 15+14 kilometara (plus prekjuče 7km a juče 9km šetnja u podne, između jutarnjeg i večernjeg trčanja) jutros sam jedva preteturao 14km iz tri dela :-)
nakon 3km sam primetio da nigde na ekranu Strave ne vidim pulseve pa sam završio fajl i upalio bluetooth pa krenuo na drugo poluvreme.
nakon novih 5km sam stigao do manjeg jezera, ovog bližeg gradu, i tamo zastao da se malo razgibavam i slikam lokvanje.
lokvanj po prirodi imena raste u lokvi tj. bari, no mi to pretenciozno i dalje zovemo jezerom.
odatle sam se malo naokolo spustio u grad i dosnimio još 6km. krenuo sam dužim putem da bih umesto 13 imao 15 km, ali sam na kraju nalupao neke prečice samo da bih se sa što manje muke dokopao kuće i onog grožđa koje je sazrilo i postalo mi redovna užina pred posao.
koliko će mi se trčati večeras ostaće misterija još nekih 7 sati.
vikend plan je već promenjen jer imamo toliko posla da ne možemo da uzmemo slobodan petak, tako da je Žminj (i provod duž Istre u subotu i nedelju) otpao, a kao rezervna varijanta stoji polumaraton u Rumi u subotu popodne. to nam je na 100km od kuće, a ima i trka građanki na 3km, za Lolu.
prijave i uplate su moguće do petka, a ja bih u ovoj fazi mrtvih nogu i skupljanja laganih kilometara otišao samo da turistički obiđem taj kraj na ugodnih popodnevnih najavljenih sunčanih +35°.
kontam ako idem takav half za 1h50 onda nisam u formi, 1h45 bi bilo moguće ako se naložim a probaću da se ne preložim i završim sa sunčanicom, a 1h40 bi bio ekvivalent svetskom rekordu.
bumo vidli...

Nema komentara:

Objavi komentar