13 svibnja 2024

medicinski karton za garmina

već nekoliko puta mi se dogodilo da mi se učini (?) da mi se sat odjednom ispraznio.
znate ono u dnu gde piše "BATT 21D" nakon što ga napunite, i onda povremeno pogledate ili ne pogledate, tek kod mene uvek iznenađenje u vidu natpisa "BATT 2D" a ja pomislim brate pa tek sam ga napunio?!

e sad sam mu otvorio dosije, u rokovniku otvorio jednu stranicu i tamo levo u koloni gde su sati novog dana, zaokružio sam 05 ujutru jer sam ga petog maja napunio, i ti sati su mi predstavljali datume, pa sam 06. stavio 20% - kratka vožnja - 20% - hajk - 19% 
da bih u 07h tojest sedmog maja nastavio 19% - trčanje - 18% - rikaverić - veče 18%
i tako dalje

bogme da bi u nešto bio siguran i prestao da sumnjaš, ipak je najbolje da mu ozbiljno pristupiš.
a ja sam poznat kao ozbiljni pristupač jelte.
kraj ironije.

sutra ću dobiti antibiogram a prekosutra će mi ujutru javiti kada će me hirurg primiti tako da ću dobiti i neki okvirni datum intervencije nakon koje ću moći da žuljam guzu do mile volje, mislim, ako poželim, naravno, ali ko uopšte nije nikad poželeo da žulja guzu od jutra do mraka?
upala se skoro skroz primirila tako da već mogu da vozim bez muke, najgore je prošlo a najbolje tek dolazi.

da blog doživi i nešto sporta, evo vesti da mi je brza pošta (pišem s posla, uživo!) donela salomon patike (aeroglide) za koje u recenzijama pišu da se najbliže mogu uporediti sa hoka clifton 9 koje su mi se pokazale kao možda i najbolje patike u poslednje vreme, pa rekoh eto taman da uporedim i napišem i ja recenziju, za ovaj blog i svu njegovu široku publiku od jednog i po čoveka.

Nema komentara:

Objavi komentar