02 listopada 2026

T13

umesto glupavog T13 mogao sam i S02T03 
(serija od 10 terapija druga, dan treći)
mada mi to zvuči jezivo jer asocira na to da bi mogla da sledi S03, S04, pa još ovako dvocifreno čak sluti da može doći i do S19, a kamoli samo do trojke

no na terapiju ću tek za par sati
a juče je prošlo onak redovno, na kinezi terapiji me malo bolelo jer sam možda malo više pokušavao, otkud znam

pre toga pošli biciklama u vožnju pa me bolela leđa pa se vratili sa pola
posle terapije pak mi se otkočila ruka pa sam seo na city bike (koji mi je ranije ibo neudobniji) i začudo sve mi je bilo oke u odnosu na e-bike pa sam otišao još malo

u povratku primetim da je otškrinuta kapija dvorišta od autoškole, skontam da je "moj" motor tu, pa malo sednem da isprobam položaj
pre nego što sam seo morao sam skinuti neku ciradu tojest četvrt cirade kojom je bio pokriven, pa mi je na nogu pala neka kamenčina od dva kila kojom je to bilo pritisnuto na sedište, da ga ne odnese vetar
dakle i koga neće, hoće

e tu sam skontao da mi je položaj puno lakši nego na oba bicikla!
nekako je i visoko i blizu, kada spustim levu ruku na ručicu, zakrećem volan levo i desno, ništa ne boli, sve je tako komforno i lako
fantazija
očekivao sam skroz suprotno

poslao sam malopre sms instruktoru da bi mogli da barem pokušamo da nastavimo, pa ćemo videti idelilneide
piši kako govoriš jelte
koliko vidim narednih desetak dana je ok vreme, toplo podne i popodne, pa bih u nekom sajens fikšn scenariju mogao jesenas to i da završim ako se nastavi ovo miholjsko/bablje/indian summer

Nema komentara:

Objavi komentar