20 studenoga 2012

course record

a juče na trčanju, rekord staze!!! :-)
najstrmijim ulicama sam se popeo iz grada, dalje opet najstrmijim raspoloživim asfaltom uspuzio do najviše tačke negde oko 7-og km, zatim se blagim spustom od 4km vratio u predgrađe i još zadnja 4km po skoro ravnom došao do kuće.
total 15km za 1h05'01'' i za preko minut popravljen najbolji rezultat na tom krugu od pre mesec dana, kao i isti takav rezultat od pre 4 godine!
znači li to da sam u formi za 1h20/2h50 ??? :-)
no pozadina svega je puno komplikovanija. 
nakon planinske vožnje biciklom u sredu, u četvrtak sam trčao po brdima 17km a u petak 20km, o čemu ste mogli da gledate foto-roman na fejsbuku jer sam usput onako iz trka ispalio oko 180 slika telefonom i svaku prokomentarisao tako da je nastao svojevrstan strip "na treningu sa Saletom". e nakon ta dva trčanja od kojih je ovo drugo bilo posebno brutalno, i po profilu staze i po podlozi, opet je usledio u subotu trening biciklom do planina i nazad, a u nedelju malo ravniji mada sa dosta kupsera bici trening od 3.5 sata, po nekom ludom vetru. 
e u ponedeljak sam mislio da ću da padnem od umora, jer sam u nedelju uveče bio totalno malaksao, iscrpljen, a pola ponedeljka sam radio na kući, skidao prozore, šmirglao, farbao, peo se po merdevinama da bojim okvire od prozora i tako to. i u poslednji čas mi je dunulo da mi treba da malo provetrim glavu od tih boja i da ispravim leđa, i odlučio sam da odem na kratko trčanje. kratko jer sam umoran, i ostalo je kući previše posla. uzeo sam neke tanke čarape, i neke patike za onako, srednji tempo trening, no te su mi patike malo landarale pa sam na brzaka zgrabio neke druge koje su mi malo onako knap i uvek ih nosim na tanke čarape. no te patike su, pogađate, ravne i tzv "brze". i izleteo sam iz kuće pitajući se, baš se pitajući, dokle ću tako izdržati kako sam se zaleteo. i eto, izdržao sam do kraja, mada sam imao par totalno malaksajuće-klecavih momenata na trčanju i pitanja što mi to sve treba, zašto samo ne trčkaram i uživam. no valjda i ovako uživam, inače to ne bih radio. e danas sam već definitivno i najdefinitivnije sav polomljen tako da mogu ceo dan da farbam prozore! :-)

Nema komentara:

Objavi komentar