14 ožujka 2015

strogo kontrolisani letovi

ete ga i prvi trening sa nadzornim organom, nakon dugo vremena!!! i to odmah nakon par sati sna, to jest nakon onog noćnog trčanja po metropoli.
jeste puls malo grešio na početku jer nisam dovoljno navlažio elektrode no kasnije je radio odlično. GPS brz i savršeno tačan, i pored puno oblaka i dosta trčanja uz drveće/šumu.
nema skakutanja pejsa gore/dole kao kod Garmina (koji mi je, ako pejs podesim na trenutan a ne na prosečan po lap-u, više smetao nego koristio) nego je to nekim algoritmom lepo ispeglano.
oduvek sam to tako doživljavao da su Garmini "malo više" igračke za merenje brzine i crtanje mapa dok je Polar "malo više" polagao na zdravlje i sve aspekte treniranja, pa je shodno tome pretrpan trening-specifičnim opcijama, a u par uporednih testova koje sam na brzaka pročitao zadnjih dana deluje da je trenutno Polar poveo utakmicu i po kriterijumu "što bolji dži-pi-es za isto ili manje para u istom ili lakšem pakovanju (uređaju)".
UNATOČ podešavanju na PRO nivo i postavljanju svih parametara na maksimum opet mi je pokazao da sam na treningu premašio 100% dnevnih potreba tako da ćemo sutra imati još jedan ozbiljan razgovor na tu temu, otprilike već sedmi-osmi po redu...








Nema komentara:

Objavi komentar