14 veljače 2024

raketni udari

prvi raketni udar se dogodio rano ujutru, kada sam raketnom brzinom krenuo na trčanje.
drugi raketni potez je usledio nakon samo par minuta kada sam odlučio da trčanje odgodim za popodne dok malo otopli, pa sam otišao do lidla.
u povratku iz lidla sam sa sve prepunom korpom i jednom od dve bisage raketnom brzinom stigao kući jer me je poterala raketa zvana severac, te sam na najmanjem zupčaniku vrteo kao da me snimaju kamere tur d fransa.

popodne je usledio sledeći raketni udar po pedalama jer sam istrasirao mnogo zanimljiv krug za trčanje do kojeg je opet trebalo stići biciklom.
krenula je i lola novim bajsom pa smo opet niz isti vetar odjurili ovim običnim gradskim biciklama preko 30 km/h do periferije, gde sam SHVATIO JEZIVU STVAR, A EVO I KOJU!

naime tanka oprema i tanak šuškavčić, pa to bih i inače nosio na +15 da imam šta da navučem preko znojavog dresa dok se vraćam biciklom po vetru, ali sada je bilo samo +10 sa povremenim oblacima, i kada dune plus se naoblači, nije mi bilo prijatno čak ni tako suvom, a kamoli da se sav znojav i mokar vraćam direktno u vetar.

pa sam se nakon nešto kruženja naokolo vratio suv kući, i ne naročito smrznut, uz tu cenu da uopšte nisam trčao.
budem valjda odmoran sutra, možda ništa ni ne smeta napraviti dan pauze nakon 11+11km juče i prekjuče.

tako se razmenom raketnih udara između svetog trifuna i svetog valentina završio ovaj jednodnevni rat između trčanja i moje malenkosti, mojom pobedom.

Nema komentara:

Objavi komentar