10 veljače 2024

moj te ganja oko kauflanda

prekjuče mi se potrefilo da mi se trening, (pardon, trčanje), završio, (pardon, završilo), na 4.98km pa sam juče imao kilometar i još jedan a danas sam na jedvite jade namakao 4.99km.
pa otud i naslov, zbog onih koma devedesdevet.

naime vidim ja, nisam ćorav, koliko će "otprilike da izađe" trčanje, i onda imam tu polukrug oko tržnog centra ako mi fali 300m, krug oko škole malo duži ili više malo kraćih, i te de i te de.
pa kad mi preti da će da ispadne nešto krnje, mogu da dodam ali ne zbog OCD-a nego ne volim da kradem pa kad upisujem u excel 11km, ne ide da svaki put taj krug otrčim u 10,630m, a volim da znam i koliko su patike tačno "prešle".

danas je bio specifičan dan zbog skoro pa olujnog vetra, istrčao sam iz kapije na ulicu i posle parsto metara mi je uz lagano trčkaranje prosek pokazivao 4'30''/km, ahahahahha, rekoh, valjaće meni neki deo trčanja odraditi i u kontra smeru, e taj će biti zabavan.
opet sam mislio da ću skratiti ili odustati i nemam pojma ni gde mi se prelomilo sa "ne mogu" na "mogu valjda", verovatno još jedan kilometar s olujom u leđa tokom kojeg sam se malo zagrejao.

opet taj neki bol kao da sam juče bogzna šta trenirao, da li je prolećni zamor, da li je neka posledica od korone koja je zakačila i one koji se nisu testirali i one koji su potvrdili, da li je zbog težine, eeeeeeeeeeeeee...

kad smo kod težine cifra visceralne masti mi je jutros sišla sa 15 na 14 što znači da sam jedan deo tovljenja uspeo da neutrališem, idemo dalje ka jednocifrenom broju da ne kažem jednocifrenoj cifri.

Nema komentara:

Objavi komentar