06 veljače 2024

pet stolova

pet stolova je ustvari sto(l) puta pet, 
a ako se neko pita šta to znači, 
e pa to znači OVO!

imam jednog frenda na Stravi koji je odlučio da trči sto(l) dana po pet km, i sada gledamo dokle će izdržati i navijamo da istraje što duže.
biće to čitavih petsto(l) kilometara za tri meseca i malko, i sad kad gledam tu računicu, pa mogao je i dvaput po pet svakog dana, što kaže Đoni "nezasita moja ćud, oće stalno još pa još"

sve to mi je palo na pamet jer sam nakon jučerašnjih lidl-ovskih 6.5km danas na brzaka obleteo po kvartovima nepunih 5, tek koliko da opet zakasnim na posao i uletim pet minuta posle prve pacijentkinje.

u pauzi ću ipak na nešto više biciklističko od onih sat vremena landaranja juče, odnosno ako pofali vremena mogu i na neki mini trč; kad već drugima savetujem dva puta pet, što bih se ja zadovoljio polovičnim?

PS
danas nam je najboljoj drugarici rođendan, a usput mi je (sedma) godišnjica od prve ključne i dana kada mi je sve krenulo nizbrdo jer sam tog ranog proleća (bilo je isto ovako toplo vreme) išao kao munja, pa kad sam taman pomislio da ću se nekako vratiti u pristojno stanje došla je i druga ključna i cvrc, jesam posle toga imao nekih pristojnih rezultata ali ni blizu onim koje sam očekivao.

jutros mi je xiaomi pametna vaga izračunala da mi telo ima 39 godina što je upravo koliko je drugarica napunila pa sam joj slikao vagu i poslao umesto čestitke.
rekoh - ili mi je pokvaren kalendar, ili vaga, nema trećeg.

Nema komentara:

Objavi komentar