21 veljače 2024

riba ribi grize rebro

zašto me niko nije upozorio da smo 19.2. prešli iz vodolije u ribe?
doduše nemam pojma kako bih upotrebio tu informaciju, iako su neke promene više nego primetne.
naime juče i danas dva lepa brdska tempića, mašala.

dunuo nas je neki pljusak između 5 i 7 jutros, taman da proguram još jedan dan bez tabletice protiv alergije.
mislim da sam spojio već 4 dana sada, a možda je i ta neka travuljaga prestala da cveta pa je i to razlog što samo povremeno kinem i iscedim nos.
bože oprosti, da mi je neko rekao da ću da se obradujem* kiši, kao neki psihopata, ne bih mu nikada poverovao.
srećom pada samo par sati dnevno, više nego dovoljno.

odjurio biciklom samo par km na drugi kraj grada, odatle par km iz reku pa 4km uzbrdo pa dole-gore spust u grad da bih napravio krug ali puno nervoznijim profilom sa par "kontrakupsera".

*doduše jednom sam se radovao kiši, kada je maraton trebao da se trči sredinom decembra pa sam se rukovodio logikom da je "bolje da bude što gore" pa smo tako crkavali na samo +6 stepeni i na severnom vetru, dobar broj ovih iz top 10 se raspao i na kraju se moja prognoza obistinila (da ću bolje od proseka podneti nevreme) pa sam završio na drugom mestu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chatGPT dodatak za one kojima je blog bio prekratak:

Oboje Vodolija i Ribe su povezani sa različitim delovima godine, i njihov uticaj na sportske aktivnosti poput trčanja i vožnje bicikla može varirati u zavisnosti od individualnih preferencija i astroloških interpretacija. 

Vodolija, koja pada između 20. januara i 18. februara, često se povezuje sa inovacijama, nezavisnošću i ljubavlju prema nekonvencionalnim aktivnostima. Ovaj znak može preferirati jedinstvene ili grupne sportske aktivnosti, poput timskih sportova ili aktivnosti koje uključuju tehnologiju, poput časova unutrašnjeg biciklizma. 

Ribe, koje padaju između 19. februara i 20. marta, povezuju se sa osećajnošću, intuicijom i fluidnošću. Ribe bi mogle uživati u meditativnijim ili ritmičkim aktivnostima poput trčanja na duge staze ili vožnje bicikla, gde se mogu povezati s prirodom ili svojim unutrašnjim bićem. 

Na kraju, najbolje vreme za sportske aktivnosti zavisi od individualnih preferencija, fizičkog stanja i drugih faktora, a ne samo od astroloških znakova.

Nema komentara:

Objavi komentar