07 lipnja 2017

10

toliko puta sam brojao da sam možda prebacio sa 8 na 10, ili se sa 9 vratio opet na 9, ali uglavnom mislim da smo moderno rečeno "odradili" 10 vikenda zaredom na trkama.

i tras, sledećeg vikenda imamo planiranu pauzu.
ne zato što nam se ne ide na trke, nego jer smo već odavno dobili pozivnicu za jednu svadbu :-)

tako je bez ikakvog razmatranja unapred otpisan taj vikend u kojem smo od repertoara imali trku na 5/10km u Kuli, trku u Vale/Bale-arima, i jednu treking ligu koju je Lola zamrzla iz dna duše pre 2 godine.

sada su mi ostale tri mogućnosti
1) da je nagovaram da veče nakon svadbe (subota) otputujemo što bliže toj treking ligi (nedelja) pa da tako spojimo svadbu i trku
2) da isplaniram(o) neki trening u nepoznatim krajevima, na putu ka svadbi ili sa svadbe, tipa Kopaonik Jastrebac Goč
3) da ipak otpišem ceo predstojeći vikend i da se skoncentrišem na priliku da spojim 12 slobodnih dana za treniranje, i isprobam neke nove šeme za 2017.

onaj tamo pak vikend je malo komplikovan jer nismo u mogućnosti da igde otputujemo u petak, pa za sada zvuči da Fužine ispadaju iz svake kombinacije, osim neke ludačke da krenemo kasno popodne i tamo stignemo u ponoć, da bi u subotu 17-og trčali trku. šteta, prošle godine sam mislio da sam se "zaljubio" u Fužine ali šta ćeš, život se umešao.

otud trenutno jedino izgledno zvuči Vrbovec koji je u nedelju 18-og, i u kojem smo već toliko puta bili da je na granici da nam već dosadi. naime do pre nekoliko godina je Vrbovec uvek išao 2 dana nakon Karlovačkog Cenera pa smo to uvek kombinovali, a sada je Karlovac prebačen na samo 5 dana nakon Plitvica i dva (tj sa povratkom četiri) toliko dugačka putovanja su mi totalno besmislena.

nakon toga bi trebala da usledi još jedna promena, a to je da umesto NS Noćnog maratona koji mi je zbog kasnog starta uvek bio previše komplikovan (baš kao i trka u Kuli zbog beskrajnog završetka) po prvi put u karijeri odemo u Brčko na čuvenu uličnu trku.

okvirno za sada plančić izgleda
18.06. vrbovec
24.06. brčko
01.07. rakovica
08.07. sljemenski

1 komentar:

  1. Eto opet nismo usklađeni. Ne mislim modno usklađeni. Ja kukavički preskočio Plitvice što mi se vratilo kao loša karma u obliku ozljede noge. Bar da nisam to predvidio kao što si dobro primjetio. Ipak idem na izlet u Fužine ali kopka me to Sljeme već dvije godine. Samo da odem do one neke babe da mi skine te uroke.

    OdgovoriIzbriši