10 lipnja 2019

tri ili četiri

nakon fijaska na trci krenuo sam da se obračunavam sa nevidiljivim protivnicima, od kojih su neki barem opipljivi, mislim ako su već nevidljivi.
salo na bokovima, želim da kažem.
pa sam u nedelju trčao 3 puta a danas 2 puta.
hteo sam i 4 puta ali nikako da stignem.
nema smisla pregrevati se na ovim vrućinama, evo jutros sam krenuo sa 68.6kg a vratio se sa 66.0kg, a trčao sam ukupno samo sat vremena.
šta li bi bilo da sam krenuo na 25km umesto na samo 10km, bog bi ga znao.
tako sam nakon onih dečijih 6+6+7 danas otrčao 10+10, s tim da sam se ujutru umalo srušio od nekog gušenja u grudima stomaku i leđima (?) a popodne mi je sasvim fino išlo iako sam otišao na još teži profil.
treba razmišljati koji je put kako okrenut i gde je najviše senke na asfaltu u koje doba dana, što zahteva dobru orijentaciju u prostoru i poznavanje lokalnih puteljaka.
prvo nije problem ali je ovaj grad napravljen kao neka kifla i čak i nakon toliko godina me zbuni "otkud vetar sad duva sa OVE strane" i ne shvatim koliki sam zaokret napravio u samo par kilometara.
večeras me je pozvao rođak koji montira total tv po okolnim selima, da me sutra malo negde odbaci autom i da popričamo, ali zbog posla nažalost neću moći da odem do Ko Zna Gde, nego samo nekih 10-ak kilometara od grada.
pa ću naći neki alternativni putić kojim se ređe ide, da se vratim nazad u grad a da uštedim prvu polovinu trčanja do tamo.
eto imaću neplanirano zanimljiv početak dana.

Nema komentara:

Objavi komentar