01 lipnja 2016

organiza... orangutaniza... cija?

Ako nam propadnu Plitvice, imam još i bolju kombinaciju za onaj sledeći vikend, sa tri (u)trke pet-sub-ned na potezu Istra-Kvarner-Slavonija!
I sad razmišljam, šta mi je bolje: da trčim Plitvice, ili da odemo na te tri trke, ili da odemo prvo na Plitvice pa onda na tu samoubilačku turu sa 10+13+10km jurnjave nabijene u samo 48h?
hmmmm... ;-)


2 komentara:

  1. Zajebi Plitvice, lani ako se ne varam nisi završio. Meni se na onoj nizbrdici raspao ovjes i nema tih "mehaničara" koji će to više da vrate na mjesto(tako kažu doktori). Uzbrdicu neću da spominjem jer sebe smatram relativno dobrim na uzbrdici, a znam da i ti ne zazireš od nje. Ipak tamo možeš ići na janjetinu i Velebitsko pivo, ako si pivopija(ko ja). Moj savjet je: probaj nešto drugo ... Pozdrav, Dida

    OdgovoriIzbriši
  2. A kaj znam, već sam ove godine istrčao previše polumaratona, pa ću ipak probati da se podsetim kako izgleda jedna propisna Dužina. Maraton je ipak ono što surovo razdvoji trkače po klasama, i tu se niko ne može prošvercati. A nakon Plitvica mogu probati sve to "nešto drugo" :-)
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši