22 rujna 2026

T10

vidiš juče se nisam setio kada sam napisao da je došao DDT (dan devete terapije) da će i danas biti DDT(1) kako bi ga zapamtio računar kao pdf dokument, jer i deseti dan terapije ima iste inicijale.
možda je danas ustvari PDT (poslednji dan terapije), pod uslovom da opet ni Terapiju ne shvatamo konačno jer će mi je možda produžiti.

štaviše to Možda je juče postalo Verovatno obzirom da kada sam u kinezi sali pitao treba li da počnem neke malo drukčije vežbe, neke rotacije sa onom drškom od metle ili slično, žena je rekla "to ćete posle ove kontrole sutra" jer je držala moj karton u ruci i skontala da mi piše "kontrola nakon završetka deset terapija".

dakle planiraju još da me muče.
kao da mi muke već nije previše.
poslednja dva dana se bol povećao a pokretljivost i snaga za nijansu smanjile, što je suprotno onome što mi je GPT rekao, da je taj osećaj uglavnom placebo efekat hladnoće i oblaka a ne naučno potvrđen dokaz da vreme tojest promene vremena zaista i utiču na osećaj u nedavno povređenim zglobovima.
došlo mi da ga pljunem i kažem - umukni lažovčino!

pre T9 sam imao i susret u gradu sa dve sestre od kojih mi nijedna nije sestra.
naime sreo sam lolinu sestru (imaju zajedničkog dedu) i sa njom lagano šetao prema kući, kada je naišla druga sestra sa kojom imam "zajedničku tetku".
s tim da je njoj ta tetka zaista tetka a meni je tetka po tome što je sestra od očeve druge žene, no to nas ništa ne sprečava da joj preko ulice viknem "desi tetka!" i da ona pretrči na crveno i krene da me cmače nakarminisanim usnama.

trebao sam ih upoznati, nešto tipa - vi imate zajedničkog brata (koji doduše nijednoj nije brat) pa jedna drugoj dođete nešto poput Prijatelj Prijatelja odnosno "ljudi koje možda poznajete" a onda da objasnim porodično stablo koje je ustvari porodični šumarak u kojem sam ja žbun između dva skroz posebna stabla.
mogli smo i snimati nastavak pozorišnog komada Tri Sestre od Čehova gde pored tri sestre (tu upada lola kao ispomoć) imamo i onog jednog brata koji je u naslovu očigledno bio višak.

Nema komentara:

Objavi komentar