13 srpnja 2016

4 x 800-900m @ 6.2% prosečan uspon


ako me je nečeg sramota to je kad pomislim da će nekome doći notifikacija "Blogoje ima 5 novih objava" i da će taj pomisliti "jebem ti budalu zaludnu radi li ovaj išta drugo tokom dana osim što piše o svojim dostignućima".

a tek me čeka zadatak da napišem par utisaka sa maratona. opet, natrpati sve u jedan blog sa deset poglavlja i u pet tomova, deluje još gore. elem, današnji trening je izgledao evo ovako kao na slici.

biciklom 2km do izlaska iz centra grada (nije snimljeno).
kilometar i po laganog zagrevanja, tu zastanem ispod jednog drvoreda (kod Pivare, hah!!) da uradim malo vežbica i razmrdam se, onda još 500-tinak metara jako laganog trčanja do početka uspona, stisnem LAP, i krenem. nakon poslednje deonice sednem na vrhu brda i dahćem par minuta, pa onda dignem dupe malo se istegnem i lagano strčim nazad u grad.

zanimljivo je pogledati zelenu liniju (frekvencija koraka) koja je jako nisko tokom laganog trčanja a podigne se za vreme deonica. ukupno vreme 4 deonice je otprilike isto kao i svake prosečne srede nakon trke za vikend, što će reći da se nisam puno više umorio od maratona naspram onih polumaratona koje sam štancovao celo proleće.

Nema komentara:

Objavi komentar