17 srpnja 2016

sutra

često tako posle Trke, pa još kad mi se nakalemi neki drugi poremećaj (kao da ih već nemam dovoljno) tipa odlazak na spavanje u 01h ajajajajajjjj, kažem kako bih rado otišao u apoteku i tražio - imate li onu tabletu, znate, "ZA DAN POSLE" (namig namig)

danas me nijedna tableta nije mogla spasiti, uspeo sam da se vratim kući nakon ravno sat vremena tumaranja tokom kojih sam pretrčao čitavih 10 kilometara (klap klap aplauzzzz)
dobro, jeste bilo jedno brdašce, ali nije bio Triglav zaboga, da bi mi opravdao takav prosek.

mrzelo me je da stavljam na ruku Polara, a naročito da vezujem traku oko grudi, a naročito da posle to povezujem na kompjuter, pa sam nakon duuuugo vremena odabrao onu lakšu varijantu - poneseš mobilni, i dovoljan je samo jedan dodir kad se vratiš da sve "legne" na internet i obradi ti podatke.

to je toliko komforno, ljudi, da je to STRAVA!
nisam nikad pokušao izguglati otkud to ime za Sportsku Društvenu Mrežu, mada kod nas fakat zvuči smešno.

ovaj novi nalog koji sam napravio je krajnje NEdruštven jer nemam nijednog "prijatelja" niti ijedan trening, obzirom da nisam povezao ni Polara ni Garmina, nego mi služi samo za uživo snimanje trčanja-vožnje-navigacije autom, i prilikom završavanja svake aktivnosti uvek stisnem da je PRIVATE.




tako sam pre par dana vozeći 15 kilograma težak MTB nakon treninga shvatio da sam jednu od najpopularnijih lokalnih staza odvezao samo 4 sekunde sporije od (nakašljava se s gađenjem...) "Rekorda" :-)




no neću se opet navući na te izazove, hajde sad idući put idi trkačkom koja je 3-4-5 km/h brža, pa postavi da je trening PUBLIC, pa idi tamo osvajaj neke virtuelne medalje i pehare, neka hvala.

sve su to samo gluposti koje ti oduzimaju vreme.
jer ako jednom negde "izdominiraš" onda bi trebao sve to podeliti i na fejsu, i eto nevolje, propadne ti celo veče odgovarajući na komentare sa hvala hvala hvala mogu ja i bolje.

1 komentar:

  1. Upravo sam postavio novi post i nekom čudnom igrom onih gore i ja spomenuh pilule za "sutra dan" ali bez namigivanja jer mi se zapravo podrigivalo! Nemoj još i ti da počneš pisati o trkačkim jadima. Ogaditi ćemo deci trčanje. Sastavi nešto lijepo, poetski možda ću se ugledati na tebe.

    OdgovoriIzbriši