04 srpnja 2016

poremećaj

Nešto mi se toliko dramatično poremetilo u organizmu da sam jutros mislio da sam bolestan. Napala me alergija još od onog pešačenja (15km uz reku) u petak, tamo me izgrebalo sve i svašta i još uvek pronalazim trnje u nekim ogrebotinama, plus koprive i neki egzotični kaktusi. Plus komarci. Popio tabletu protiv alergije i opet se budio na svakih pola sata, čas drapam ujed ovde čas neku koprivnjaču onde.

Preko svega sam sj.... balans vode pa sam juče roljao svega kao da sam upravo stigao sa preživljavanja iz Sahare, i jutros se probudio sa 2kg više nego normalno. Bole me leđa od nespavanja, a ne bole me noge od polumaratona preksinoć!?? 

I rekoh, da odem ja lagaaaano da trčkaram po kamenjarima, čisto da se naviknem na to da svuda može da se trči, ako dovoljno usporiš. Ispalo mi nepunih 600m uspona, bio 1h45 na čistom zraku, i nakon jedno 40 pišanja se evo do večeri uspešno vratio na normalnu kilažu. Sutra je TEK utorak, ja ću biti još odmorniji, a maraton je TEK u nedelju. Dakle nema mesta panici. A sad ću da napišem blog o onoj zbrci u subotu na prijavama za trku.


koliko god zakrećem ove karte uvek mi deluje ravan teren, možda mi se samo čini da živim blizu brda?


hard core trail i prosečan puls 126, ko bi rekao da postoji takav mešoviti brak?


Nema komentara:

Objavi komentar