14 rujna 2016

"1+1" (2+2)






obzirom da evo već deset dana vozim biciklu i čekam da mi prođe ovo uklješĆenje, nemam nekih anegdota s trčanja kojima bih ovde zabavljao raju. za danas sam nešto planirao na blogu, ali nisam stigao. naime:

planirao sam da u nekoliko slika uporedim dva para asics zaraca koje sam kupio pre 16 meseci, i od kojih su jedne "prešle" 1029km pa sam ih upravo ovog meseca prebacio za šetnju i zamislio da u njima više neću trčati jer su se onako nekako "stabale" i osećaj je kao da trčiš u nekim tankim papučama.

ne bi mi palo na pamet da uzmem dva para istih patika ali su mi na prvu probu dale neki osećaj kao da na nogama imam stare dobre asics speedstar koje su još uvek nešto najbolje u čemu sam svih ovih godina trčao, a obzirom da je akcija bila "1+1" ionako me je taj drugi par izašao džabe :-)

mislim da u njima nisam trčao nijedan polumaraton, jer sam uvek imao neke lakše i "brže" patike, ali sam ih isprobao u crikvenici na maratonu i sasvim su me (tada glanc nove i tek nežno razgažene) lepo poslužile.

kasnije sam u njima trčao dužine, i to sve one planinske između 50 i 60 kilometara koje sam cepao proletos. biće zanimljivo slikati pregaženi i novi par istih patika, iz prâvih uglova, da se najbolje vidi razlika koju je napravila ta hiljada kilometara. možda sutra...

i to je bio hiljaditi post na ovoj novoj adresi bloga (zadnje 3 godine)


Nema komentara:

Objavi komentar