01 srpnja 2024

divan dan, divan dan

jutros prvo 4km pored reke sa psima, pa ponikama malo po gradu da kupimo parče torte pa dalje ponikama dokle god može uz reku, pa pojeli tortu i popili litar kole, sportska hrana nema šta, eh da našla se tu i jedna banana da pokvari sve.
nakon toga dva sata hajka kroz reku, sa puno prelazaka, Gradac je nešto tanak spor i mlak, što naravno više nego odgovara.

skoro celim putem u debeloj hladovini drveća, nije bilo puno mušica, nemam na šta da se požalim.
sasvim okej rođendanski provod, barem je Lola tako izabrala na + trideset i nešto, teško da se nešto bolje i moglo smisliti.

nakon toga je stigla poruka (ipak je ponedeljak iako zbog toga što smo uzeli dan off na poslu stalno mislim da je OPET nedelja) od jedne iz Udruženja da ako možemo ostavimo vodu nekim štencima na šabačkom putu, neko je dojavio da su ostavljeni, pa sam se popodne zaputio u misiju na e-bajku sa bisagama punim vode hrane i činija.

nakon toga gledanje prva dva dana tud d fransa "na odloženo" pa se u međuvremenu završila i današnja etapa pa smo i nju premotali "na odloženo", to je bukvalno najkorisnija stvar na svetu da za samo jedan evro mesečno (dodatak na pretplatu ako koristiš "odloženo") poštediš sebe svih mogućih reklama i čekanja, nema lepšeg osećaja nego kad krenu reklame stisneš ono x2, x4, x15, x30, i nakon nekoliko sekundi vratiš na normalnu brzinu i uključiš se odmah posle 7-8 minuta premotanih reklama.

Nema komentara:

Objavi komentar