09 svibnja 2015

dan sunčan ja mamuran

hteo sam da kažem da sam u petak pretrčao 14 km za 1h02, 
nakon jučerašnjih 14 km za 1h03!...
što je značajan pomak.
za samo 36 dana bih oborio svetski rekord na 10 km,
ako bi se taj trend nastavio, 
jer bih za isto vreme pretrčao 14, a ne 10 km :-)

nego svaka meni čast što sam danas (subota) uopšte uspeo da se pokrenem, nakon spavanja od 03-07h, od čega više od pola sa buđenjima na svakih 5 minuta. ne znam kako sam otumarao krug do Petničkog Jezera, uglavnom vratio sam se u jednom komadu nakon 1h21'. prosečan puls 129, prosečna brzina 5'23''/km, nekih 130m uspona. 

a u to malo sna sam sanjao fotografije a ne filmove kao što snovi obično izgledaju. prvo sam deset minuta buljio u sliku mrtvog goluba, nemam pojma otkud mi je to palo na pamet, uglavnom danas sam u centru grada (možda prvi put u životu) video pregaženog goluba na sred ulice. "evo ga onaj moj golub od noćas" rekoh Loli. 

pa sam sanjao kako sam otvorio FB i vidim piše mi 5 poruka i isto kao što sam buljio u onu sliku goluba ovaj put sam buljio u taj broj 5 i deset minuta se pitao od koga najverovatnije mogu biti te poruke, nit da stisnem da proverim nit ništa, samo tako blenem u taj broj 5 a minuti prolaze. svašta.

sinoć na koncertu, nemam pojma da li je smešnije bilo kad sam sa i.l. izašao zagrljen iz toaleta a on loli rekao kako tražimo da zapalimo po cigaretu "onu nakon", ili kad sam se prilikom prvog uživog upoznavanja zagrlio sa a.b.g. i u onom polumraku zbunjen pitao lolu "ko je to?", ili kad sam a. dao neke žvake za kuče i rekao "evo ti da imaš zdrave i sjajne zube", ili kad sam matiji viknuo onu reč na u, kad nije hteo da menjamo majice.

uglavnom celo veče je proteklo u nekom preterano dobrom raspoloženju i svo vreme sam se pitao kada će i šta da krene naopačke. i rekoh, garant ću na trčanju da slomim nešto, ali eto, ništa. jedino taj siroti golub, razmazan po ulici. u stvari čekaću da mi stigne tih pet poruka, ko zna kakav užas ću u njima zateći. 
x

Nema komentara:

Objavi komentar