07 svibnja 2015

dve leve

dakle odlučim ja da još jedne stare patike "arhiviram", a da ih pre toga malo iseckam da bi moji prijatelji maratonci (i sve tome slično) mogli da vide šta nose, šta plaćaju, šta ih deli od zemlje, i kakve su to čudesne tehnologije vredne stotine evra...

e sad, pošto mi imamo običaj da stare patike nabacimo na neku žicu izvan grada pa da se malo poigramo sa seljacima koji to kasnije skidaju motkama sa traktorskih krovova i prikolica, zapamtim ja lepo da sam od prethodnog para patika iseckao levu, dakle sada treba desnu. pa računam, baš me briga, kome god trebaju patike za njivu, a ionako će ih dobiti za džabe, nek nosi jednu žutu a jednu crvenu. čudna mi čuda, bitno je da je ista veličina.

levu, levu, sačuvaj levu, iseci desnu. ponavljam dok ih nosim po dvorištu. dakle desnu. DESNU! odvojim desnu na stranu, i isečem levu. kreten!

i sad, osim što će ovaj preostali par, koji ću negde obesiti o dalekovod, biti brak jedne žute i jedne crvene patike, to manje više, nego će neko ko ga bude skinuo morati da ima dve desne noge. ili beše leve. ne, ipak desne. hej pa to je puno bolje, jer se ponuditi "dve leve" oduvek smatralo kao uvreda ;-)

evo ih ispod palme, čekaju lansiranje :-P


album sa slikama presečenih patika se nalazi na fb stranici ovog bloga, pa ako neko slučajno stisne prvo ovde pa tek onda tamo, evo linka
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833234790099201.1073742171.402348209854530&type=1

Nema komentara:

Objavi komentar