29 listopada 2015

ulošci

hteo sam da pišem o trci ali neću stići sada. imam malu pauzu pa odoh da se provozam biciklom, da odmorim ove napaćene nogice. slikao sam sa garmin sajta sve one podatke, staza je imala 160m uspona i 160m spusta, trčao sam neverovatnom kadencom od 190 koraka po minutu, a kad se izbaci prvih par minuta nagurao sam i prosečan puls na 160, dakle ona kafa sa ukusom banane je ČUDO. što bi điboni rekao MIRAKUL! još čekam da se pojave na tržištu banane sa ukusom kafe. nećemo dalje da razrađujemo ovu temu, jel važi? (namyg smajli)

a jutros baš razmišljam, tako ja, uglavnom ujutru razmišljam, a ostatak dana samo zapisujem te silne mudrosti. kad bih ceo dan razmišljao morao bi oko mene da trči čopor sekretarica i da vataju beleške, nemam para za to, jedino ako dobijem onu premiju, e onda ću da otvorim konkurs a lola će da dobije povišen šećer. evo šta sam mislio (dve tačke)! koga boli dupe za te grafikone? ej bre osvesti se blogoje brate zemljače sestro slatka. 



pa da stave na internet grafikone pulsa i frekvencije trčanja onog što je trčao berlinski maraton sa isplaženim ulošcima, to niko ne bi gledao. škicneš okom onako neobavezno, aham, linija ide ravno, aham tačkice su lepo poređane, marš u tri slepe ulice. a ja zabalavim jao vidite moje tačkice kako su lepo raspoređene, jebote kao vilerov goblen da sam izvezao. naravno da su slike puno zanimljivije. šteta što vodećoj maratonki nije ispao uložak pa to da gledamo, nego je ispao muškom pobedniku, pih malera. 


opet padam u trans, nisam trebao da pijem onu kafu, evo podrhtava sto kako udaram prstima po tastaturi, pogledam luster ne klati se, dakle nije zemljotres. ovo je bila ona druga kafa, sa ukusom pomorandže. sad će da bude opet otišao da se provoza vratio se posle sat i po napravio 40 prosek jedva otključao kapiju ušao u dvorište kučići ga ližu misle da je majkao a on nepokretan kao grom da ga je spičio. ooo sudbo kleta, ovo ne ide na dobro. stop nadahnuću! izdahnuću! uraa, uskličnici, uskličniciii!i!i!i!i!

Nema komentara:

Objavi komentar