04 studenoga 2016

ko je rekao plan?

dobro, plan je otići na sve moguće trke do kraja sezone.
ionako trke ne trčim baš kao Trke, u smislu da se razvalim, pa mi je taj režim s-trke-na-trku kao na pokretnoj traci već ušao u krvotok. i limfotok. i prolivotok.
letos sam se preznojavao od muke kad sam video najavu za polumaraton u Zrenjaninu, bljak, i očajavao jer će to verovatno biti jedina trka tog vikenda.

u međuvremenu se pojavio polu-brdski Cerski Polumaraton na koji ćemo 99% otići sada u nedelju jer je 1) na samo 60km autom, i 2) start je tek u 12h00, milina božija!
u drugom međuvremenu se pojavilo i otvoreno prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju no taj klub hoće prijave i pare dve godine unapred pa nismo u ljubavi, a pojavilo se i državno u orijentiringu, sve u istom danu.
a u trećem međuvremenu sam ja prestao da trčim trail-ove jer se bliži Crikvenica, tako da se sav taj izbor, kojeg letos nije bilo, opet vratio na jednu jedinu i ujedno najbolju trku, pomenuti poluM u komšiluku

e sad, plan kojeg nema ali je recimo bio ideja, eto, ideja je bila da ću opet malo više trčati i na kraju je ispalo da sam od Ljubljane pretrčao samo 15km.
iz prostog razloga što smo u ponedeljak, kad smo se vraćali kući, pored puta pronašli bačene štence.
pa sam onda u utorak i sredu išao biciklom da ih nahranim, u četvrtak je padala kiša pa sam morao da trčim inače ne bih imao ni tih 15km, a danas se razvedrilo pa sam po ledenom vetru opet išao preko 3 brda i nazad biciklom da u rancu ponesem sve što je ostalo.
od prvobitnih petoro, minus troje pregaženih, doneo sam dvoje poslednjih.


sutra je subota i malo nerazuman termin za trčanje, ako je polumaraton u nedelju, tako da ću videti prema vremenu i prognozi, da li ipak nešto malo otrčim, ili opet odem da se vozim biciklom.

treći plan koji je takođe ideja a nipošto plan, je pratiti prognozu za onaj sledeći vikend.
Savski Polumaraton i ujedno tradicionalno prvenstvo države za veterane je uvek istog datuma 11.11., što ove godine pada u petak (?), a Starek je 13.11. u nedelju, naravno.
dakle, ako za vikend bude najavljeno govno vreme u Zagrebu, otići ćemo na Novi Beograd u petak.
ako pak za petak bude najavljeno sranje od vremena a u nedelju lepo, onda ćemo u Zagreb.
ionako smo sebi obećali da ćemo doživotno ići na Stareka, naravno kad god bude bilo makar "pristojno" vreme.
neš mene videti da dođem na maraton po susnežici, pa makar u cilju umesto finišerske medalje delili mercedese B klase, neka fala.

nakon toga se iskreno nadam da onaj vikend između Stareka i Crikvenice nema nikakvih trka, da mi se putovanje ne bi smučilo, a nakon toga ćemo videti šta i kako dalje, to je već predaleko i za ideje, a kamoli za planove.

PS
KAD SAM NA FEJSU (STRANICA "BLOGOJE") STAVLJAO LINKOVE NA OVE BLOGOVE, SKORO SVAKI JE POGLEDALO PREKO 100 LJUDI, A KATKAD I 300.
POSLEDNJA DVA TEKSTA JE NA OVOM MESTU PROČITALO PO OSAM LJUDI.
OSAM!!!!!!
DA LI JE MOGUĆE DA JE NAROD TOLIKO PLITAK, DA BEZ FEJSA NE UME DA NAĐE BLOG?
DA LI NAROD UOPŠTE ZNA DA OSIM FEJSA POSTOJI NEKI DRUGI INTERNET?
NISAM BAŠ SIGURAN...
ALI MENI JE OVAKO JOŠ BOLJE.
KO ZNA ZNA, A TELAD NEK ŽIVI U MAGLI :-D

3 komentara:

  1. To je živa istina, nije na FB = ne postoji. Još ako je neka polemika oko pizdarija kao što sam jednom doživio navale ko gladne svinje na napoj. Morao sam ukloniti post jer su se svi zavadili. Poslje su me neki tražili da ga vratim i što je najgore čak oni koji su tražili da objavim link na FB. Je..š raju, tko hoće nek čita.

    OdgovoriIzbriši
  2. 13.11 imaš i Plavi Krug na Adi pa bi mogao da dođeš i trčiš ako ne ceo maraton onda jedan krug. A za ovo drugo..pa smorio si ljude pa te niko više ne čita :P :P

    OdgovoriIzbriši
  3. https://zjec.wordpress.com/2016/11/05/osecaj/

    OdgovoriIzbriši