29 prosinca 2016

dugo je čekao taj četvrtak A ONDA SE DOGODILO NEŠTO NEVEROVATNO

čak nisam siguran da li je četvrtak, malo nam je haotično ovih dana, i sto puta na poslu pogledam u spisak, da lutko, vama čupamo brkove u petak u 14h30, ne gospodŽo vama ne plevimo prepone u četvrtak nego u sredu u 13h45, i tako unedogled.

vežite se, polećemo --->>> odvež'te se, pobe'ćemo

kupio sam tri para bokserica, računam idu praznici pa će me pitati šta ćeš na poklon i ja onda samo vadim paketić po paketić, što bi kuma rekla gaće su na prvom mestu ili barem u tesnom foto-finišu.

tačnije kad me je tašta pitala šta ćeš sale za novu godinu a ja one gedore već kupio, i komplet trebinjskih burgija isto već kupio, i ja viknem može kutija elektroda onih žutih rutilnih od dva milimetra, kaže ona kolka ti je ta kutija? rekoh četri i po kile! eeeee ne mogu toliko da nosim, kaže ona, daj nađi nešto lakše pa neka je i skuplje. eto zašto sam uzeo gaće. moglo bi se reći da burgije i gaće, kao i elektrode i gaće, čine neke veoma maštovite spojeve horoskopskih elemenata, kao recimo kažeš ja sam rođen u znaku gaće podznak burgija, a drugarice počnu da ti namiguju opaaaaa. a elektrode bolje da ne komentarišem.

(sat i po kasnije nastavljam pisanje, nešto sam se začitao...)

elem drugo trčanje u sezoni 2016/2017 je proteklo slično kao i prvo, s tim da je ovo bio fartlek iz elemenata Osećam se umorno - Ipak nisam umoran - Drž ne daj (se) - Ipak sam umoran - Ipak sam više nego umoran. sve u svemu ista dužina i prosek kao juče, ali osećaj nekako bljak. baš je velika razlika kad odeš na trčanje odmah ujutru i kad sačekaš da te dan izmlati sa svih strana pa pred spavanje kreneš da uhvatiš ono Bolje išta nego ništa, a učinak često ispadne i manje nego ništa, dakle daleko od išta.

Nema komentara:

Objavi komentar