27 prosinca 2016

nisam

nisam trčao, nisam vozio biciklO, nisam pisao, ništa nisam stigao ovih dana, a kako stvari stoje, neću ni stići. ovi zidaju zid uz našu kuću, ja premeštam ogradu od gvožđa na drugu stranu dvorišta. juče sam sa dve brusilice radio po kiši i čekao da me nešto drmne poput onih mikrofona što protresu pevaljku na bini, ali ništa. ovo je bila neka drukčija kiša. suva kiša, što bi Blogoje rekao.

vidim da na blogu u zadnjih mesec dana ima okruglo duplo više poseta iz hrvatske nego iz srbije, što samo potvrđuje pretpostavku da su srbi nepismeniji i da bez linka na fejsu nemaju pojma ni da li ovaj blog uopšte postoji ni kako ga pronaći. a u mnoštvu drugih šarenijih linkova možda ni ne primete da fali nešto što je do juče tu bilo. svakako poštujem sve koji su se potrudili da me pronađu, kao i redovne posete iz Danske i Njemačke. ne znam da li se Cowy vratio iz otkrivanja USA jer mi neki silan saobraćaj dolazi odatle.

kompjuter je i dalje crknut, trebalo bi ga što pre popraviti i instalirati skajp koji sam oduvek izbegavao. sad nam pak treba da bi nam Kuma uživo ispričala kako je bilo na koncertu balaševića u zg areni.

moram sad napolje, ohladiće mi se klešta.

Nema komentara:

Objavi komentar