29 svibnja 2017

povratak iz rominga

0) napokon sam dobio odgovor o treking ligi koji sam čekao 6 dana, s tim da me je za više detalja organizator uputio na onog prvog dečka koji mi se više nije javljao :-) 
1) ionako mi nije padalo na pamet da toliko čekam pa sam se preventivno prijavio za Plitvice, dakle sad ih moram i trčati :-)

1a) obzirom da sam po navici uleteo nakon poslednjeg trenutka, na pitanje Koji Klub? sam u brzini rekao - ma stavi Ind. ili eventualno Sljeme, i sad vidim u startnoj listi da smo oboje osvanuli kao AK Sljeme! eto odjednom neplaniranog bremena odgovornosti :-P 

2) juče sam istrčao season's best, u možda "najboljoj od svojih najgorih trka". uprkos propisnom zagrevanju sam umalo zaspao ili odustao u prvoj trećini, buđenje je trajalo tokom srednjih 7km preko ona dva brdašceta napred-pa-natrag, a zadnjih 7km sam jurio kao budala i prestigao tuce ljudi da bih završio kao 4-ti u generalnom i zakasnio na podijum za samo minut. 

2a) biće da ova dugačka putovanja imaju neki faktor nepredvidljivosti koji se ne može prosto sabrati sa prethodnim treninzima i odmorima, i precizno se nečemu nadati. 

2b) smanjiti trčanje dakle nije nikakav "tapering" ako kao anti-kontra-uslugu sebe u 4 dana pred trku počastiš sa 20-ak sati treking-pešačenja, ček ček, rekoste da je neko već otkrio toplu vodu????


Nema komentara:

Objavi komentar