07 svibnja 2018

lako

Najlakše je ovo kad drugi trče trke a ti sediš kod kuće i mrmljaš u bradu kako bi ti to bolje uradio. Ne pro ce nji vo. I uvek pobediš u takvim takmičenjima, zanimljivo.

Večeras me čeka sređivanje podataka jer par dana nisam upisivao ni dužine ni vremena ni pulseve, ništa, i sad je svo to sutra ću sutra ću došlo na naplatu, i gde se nakupiše ČETIRI dana nemam pojma, fuj. Sad pali polara pali stravu pali telefon da vidim kuda sam se šetao pa da se iz fotografija prisetim.

Ono što je u ovom trenutku bitno je da sam u subotu mislio da ću odmarati, pa sam onda sa drugaricom otišao na trčanje plus nas je Lola pratila biciklom, i tako sam se valjda odmorio pa sam zato u nedelju odalamio onih 48km. Još uvek se nisam osvestio da sam zaista toliko pretrčao i da je moguće da mi je tako lako bilo pred kraj. Danas sam planirao odmor i doduše jeste sve bilo lagano ali dve šetnje od 1h + 1h30 i dve vožnje biciklom od 1h + 2h.

Plan koji nikada nije baš Plan nego po pravilu samo Skica, kaže da bih trebao naredna dva dana (utorak i sreda) da se upišam od trčanja, četvrtak i petak da se malo odmorim i u subotu da trčim u Krašiću. Mislio sam da je Brod bio bolja opcija ali po ceni startnine (200kn na dan trke bez startnog paketa!!!) imam za autoput do Krašića tako da tu dvojbe nema, ovi bar ulažu u autoceste pa će mi se vratiti za par godina kroz ugodnija putovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar