08 ožujka 2019

juče i danas bez sutra

prekjuče i juče trčanje i bicikla, danas od treninga samo trčanje plus 40km lagane bicikle kao aktivni odmor. juče samo svrab u očima a danas krenula kijavica pa sam popio prvu ovogodišnju tabletu protiv alergije.

iako sam u zadnja tri dana otrčao 8+10+11km Tempića, brzine su još patetične jer je pauza bila predugačka. okrivio bih i krv jer mi se HCT sa 36 vratio samo na 41 što je tek trećina puta do 50-ak. dokle ionako nikada neće stići. imam 2 vrste kapsula gvožđe-kompleksa, ne zna se koje su više fensi šmensi. pa polako.

zato je juče bicikla bila jaka, to jest trening na njoj, po onom suludom vetru. preko 30 prosek na dva sata jače tempo vožnje je odlično za tek sedmi-osmi trening proletos, a pomaže i opštem povratku forme dok je trčanje na aparatima.

trke su došle toliko prebrzo da nisam ni svestan da će i proći (bez mene) brže nego što dolaze. ove nedelje čak nemam ni pojma šta ima, onog drugog vikenda je kruševac valjda i ne znam šta je pre NS pođoh da napišem ali NS je 24-og a ne 31-og kada se pomeraju satovi. eto i to prođe brže no što dođe.

u taj NS jedino s nekim ako se dogovorim za sat vremena bla-bla onako u trku, eto jedino tako i zato mogu da odem. što bi babe rekle, da mi guzica vidi puta. jedino što pamtim je da zajedno sa NS prolazi i rok za prijavu za Bgd pa eto. da iskoristim da se vidim sa rodbinom, dok još neko od nas nije odapeo. ćevapi u onoj kafančini na karaburmi su zadnji put bili 'nako baš dobri. kao da nisu u svim kafanama isti. kao što baš ona u koju se zaljubiš ima najlepše oči.

sad treba iskombinovati vikend da se dobije naj bang for the buck i još da bude besplatno. nakon dva dana aerobnog ludovanja već imam zakazan oporavak u nedelju uveče, vodim jednu drugaricu u kafanu. dva sporta, točeno crno i rokenrol, yeah. ovaj put bez ćevapa, pucamo na neku ekskluzivu.

Nema komentara:

Objavi komentar