22 ožujka 2019

slova

reče neko pretplaćen na blog da mu mejlovi odlaze u Spam kad god za naslov stavim brojeve. zato piše "slova".

dan odmora je trebao da bude izlet ali se manji izlet pretvorio u srednji a srednji u... drugo poluvreme pešačenja koje se prervorilo u... pola planinarenje - pola trčanje.

jedan nazovi problem je što sam uprkos dobrom doručku osetio poražavajuću slabost u butinama. mislim da uopšte ne bih mogao da uradim čučanj na jednoj nozi - rekoh u sebi sa žaljenjem. nešto bi trebalo uraditi po tom pitanju.

drugi problem je što sam na par minuta od kuće zapeo dok sam preskakao železničku prugu i udario onim prstom do palca koji je kasnije poplaveo. ne znam kako se kaže Kažiprst na nozi i ima li pomenuti uopšte neko ime.

ostaje da u toku petka isprobam razne mogućnosti od uvijanja bandažiranja i drogiranja brufenima, do pokušaja trčanja ili pešačenja, dok u biciklističkim sprintericama prsti miruju kao ugipsani pa je to uvek sigurna i poslednja opcija.

btw trčanje je proteklo "čupavo" jer sam na kraju izleta bio i žedan i gladan, a ne znam ni zašto sam tih 9km pretežno nizbrdo morao da otrčim najbrže moguće, umesto da sam svaki km prošao samo 10 sekundi sporije i uživao kao gosn čovek.

Nema komentara:

Objavi komentar