22 travnja 2019

grupa i to kakva

jučerašnji dan odmora sam delimično proveo u bunilu jer mi nikako nije išlo u glavu da sam od kuće otišao u petak, vratio se u subotu, i od nedelje mislio da je ponedeljak.
srećom odnosno sticajem okolnosti ipak sam proživeo nedelju kao nedelju jer sam otišao na zakazani grupni/javni trening lokalnih polumaratonaca koji je organizovan u sklopu odnosno kao priprema pred predstojeću trku početkom juna.
mic po mic nas se nakupilo tuce no kasnije smo se razdvojili u "kraću" i "dužu" grupu, pa je početno trčkaranje prvo prešlo u najnormalnije trčanje a pred kraj zamalo preraslo u trku, čak smo imali i pobednika (no kao što je pevao van gog - to nisam jaaa, nanananana) u pomalo šaljivoj završnici na pomoćnom stadionu.


kao na ultra trkama gde se pred kraj trče mali krugovi da bi se što preciznije odredilo ko je koliko prešao za 6 sati, tako smi i mi odvrteli nekoliko krugova po travi dok satovi i telefoni nisu dosegli zacrtane kilometraže.
na rastanku sam im dao pogrešan broj telefona pa nije čudo što me još uvek nisu dodali u grupu na viberu, kad sam to shvatio nešto sam čačkao i opet premeštao kartice u krug pa je valjda sada sve ok.
i sve je to u redu, nedelja je ipak bila nedelja, ali kako je danas OPET ponedeljak, tek će morati da mi postane jasno.

Nema komentara:

Objavi komentar