27 studenoga 2019

minus i plus daju hibiskus

nema potrebe da mi išta objašnjavate, odlično ja znadem da je sve ovo igra i puko glupiranje, pa mi je tim smešnije kad sve na tren shvatim ozbiljno i minut budem ushićen pa odmah zatim dva minuta posran :-D 
naravno da će sve ići brže i glatkije (glađe) kada trčiš iole više a ne onih džog džog desetak kilometara svakog drugog dana pa se stalno nešto odmaraš da bi za vikende bio koliko toliko svež.
i tako jutros odmah spičim 14km i kad sam seo da pogledam šta ima novo Strava mi pokaže da sam 5995. na rang listi novembra, eee super, rekoh ja, dakle to je to, ali to nije bilo to duže od par minuta i kad mi je i taj užas pao na pamet stisnuo sam refresh i odmah mi se pojavilo 6001.
pa jebemumiša, zar ne možete vi malo da sedite i igrate neke igrice, rešavate sudoku, pišete blogove i ljubavna pisma, dok ja malo trčim, nego morate svih četvrt miliona koliko vas ima da trčite sad jedan sad drugi i tako 24 sata u krug kako se okreće planeta?
svašta.


juče sam imao 259km za 26 dana pa mi je to bio prosek od 9,960m na dan, a evo sada već imam 273km za 27 dana što je čitavih 10,111m dnevno, pa vi vidite kolika je to korakčina za čovečanstvo.
poseban naglasak moram dati na kvaku da danas planiram još jedno trčanjce jer sam sinoć oterao auto u servis (i dotrčao nazad 6km) pa ću danas u obrnutom smeru otrčati po auto kad bude gotov, s tim da verovatno neću birati najkraći put nego ću opet malo zaobići vuda nuda tek koliko da razbijem monotoniju.
pa ćemo večeras opet "da se pitamo" kako stoje stvari u čelindžu.
što više pokušavaš da pretrčiš mora biti sve sporije i sve lošijom tehnikom tako da od ovakvih "izazova" nikad niko neće imati veće koristi od štete ali hajde, ako je igra i traje samo par dana, možda i može da se podnese.

Nema komentara:

Objavi komentar