15 rujna 2024

mrzak datum

na današnji dan pre 7 godina sam, nakon što sam slomio ključnu početkom februara i uspešno se oporavio, opet pao sa mtb-a i slomio onu drugu, dva dana pred polumaraton u Varaždinu za koji sam imao plaćenu startninu. guba.
išao sam pitat četdžipiti da li sam ispravno upotrebio ovo guba no nije me uverio u svoje poznavanje hrvatskog.
takve pretpostavke bih i ja mogao deliti po internetima za džabe.

temperaturni šok je učinio svoje pa sam celo prepodne proveo budeći se iz zimskog sna u koji sam nenadano upao, a nakon toga sam malo drndao po novom kompjuteru.
ljudi misle da je to blagoslov kada dobiješ sve što poželiš, međutim posle nekog vremena to postane teret jer na kraju imaš sve što ti treba, i ne treba, pa duplo (i prvog i drugog), i šta onda još poželeti da bi ga dobio kao što uvek sve dobiješ?
težakk je to i mučan život, rođače, otkako je asfalt pokvario ljude.

sad sam pak video da postoji u prodaji nosač bidona ispod kojeg su ugrađene dve co2 patrone i mini pumpa, baš zgodna stvar, no već sam valjda naručio dva bidona i posebno pumpu sa co2 patronama, eto koliko je život nekad siv nekad žut.
doduše svakako negde moraš nositi rez. gumu i one dve polugice kojima skidaš spoljnu, tako da to sve treba svakako negde staviti.

guglao sam i one torbice ispod sedišta no ne postoje poput neke lepe aerodinamične kutijice na zatvaranje, od fine plastike ili karbona, sve su redom od platna i na rajsferšlus.
nisam zadovoljan time nikako, očekivao sam da na svemirski brod ide svemirski dodatak a ne običan thule kofer.

najverovatnije ću i dalje sve nositi u drugom bidonu i samo jedan sa tekućinama.
to je još i najelegantnija varijanta, jedino što tako treba ponegde stati da se dokupi voda ili neki red bul ali to je opet još i manji problem za nekog ko je u životu imao sve što je poželeo, pa duplo.
osim vožnje e bajka i navijanja na reviji u draftingu nemam nekih aerobnijih aktivnosti za prijavljivanje.

Nema komentara:

Objavi komentar