05 svibnja 2016

1-2-3-4

Ovaj koncept da nemaš FB profil nego samo stranicu, iliti Pejdž, je donekle ograničavajući jer katkad imam želju samo tako da se "javim" sa nekom opaskom, ali mi to ne deluje prikladno jer zaboga ako imaš Pejdž-a onda bi tu uvek trebalo natrabunjati nešto epohalno i vredno svačije pažnje.

1)
Primetio sam jednu smešnu stvar vezanu za naše kolege trkače, a to je da se broj lajkova na stranici uporno smanjuje, dok broj poseta raste. Evo u zadnje tri nedelje 96-95-94-93. To je ta cena negativne popularnosti :-) Neće svako da mu na profilu piše da je lajkovao, ali redovno svraća i čita. Ne shvatajući da je jedino bitno da li svraćaš i da li čitaš, a da je skroz nebitno da li si javno lajkovao, pa nemamo 13 godina zaboga? Šta, mama će ti oduzeti tablet ako primeti da imaš blogoja među lajkovima? C, c, c...
Ko god je otišao zbog "suprotstavljenih stavova" ne mora ni da se vraća, jer ionako ne želim puno dodira sa klovnovima, cirkuzanima, krstonošama, nedojebanim skakačicama u vis, i ostalim jednoćelijskim organizmima.

2)
Juče i danas sam primetio koliko je zamarajuće ovo stalno putovanje. To su sati i sati traženja smeštaja, rezervacija, mejlovanja u vezi staze startnina i koječega, i kad na kraju dana povučeš crtu shvatiš da u stvari "nisi radio ništa" :-( Ukratko, mislim da ću morati da angažujem neku sekretaricu da mi to sve radi. Ponude u inboks :-)

3)
Dosta posla danas, pun novčanik ali neduvene noge :-(
No nema tog umora od kojeg želja za trčanjem nije jača!
Idemooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ovo je naravno bilo ironično, zbog ovih džihadista koji tako euforično moraju da najave svaki polumaraton koji će istrčati ispod 4 sata)

4)
Kako je ružna ova bezvrata Ilse DeLange, kao zvonar bogorodičine crkve u parizu ili gde već beše. Ista ona cvećarka iz radnje do naše, što je gazdarica otpustila jer je za osmi mart kad je bio najveći promet ukrala dvesta evra. Ali lepo peva. Mislim na ILSU a ne na cvećarku, naravno. Kad bi svake godine ceo Evrosong bio u ovakvoj atmosferi to bi čak i moglo da se gleda.

Nema komentara:

Objavi komentar