12 svibnja 2016

ukratko malo morgen

само да се зна да сам овде
///////////////////
prepadoh se kakav je ovo napad rodoljublja spopao tastaturu pa se setih da sam na tviteru ostavljao neke anonimne komentare na ćirilici :-)

daklem aj mo ispo četka:
samo da se zna da sam ovde gde je niska brzina (VIDI PLAVU STRELICU) pokušavao da pišam u hodu a da ne popišam patike, i da mi je ta egzibicija pojela desetak sekundi vremena, što je gore navr brda bilo JAKO VAŽNO, kada su mi očitavali čip.



dalje:
nećete verovati, ali dogodio mi se isti prosek kao u prethodni petak! iako sam tada trenirao sreda-petak, a sada sreda-četvrtak. lepo sam govorio da su moji treninzi duplo golo. u čemu je smisao Plana, ako se jednako odmoriš i za 24h i za 48h???

daklem 4 puta po 800-900m
jer rekoh da preko par klizišta mora da se prehoda i to mu taman dođu kao pauze između deonica.
prosek ispao onda 4'57''/km, sada 4'57''/km.
sve naravno uz uspon prosečnog nagiba 6.5% (start na 200 cilj na 430m nadmorske).

dalje:
onomad prosečan puls 159.25 (jbg tako je excel izračunao), a danas 157.5 komada otkucaja.
moraću da mu obračunam beneficirani radni staž.

najveća razlika je bila što je danas paduckala kišica i što je taj stari razrovani asfalt bio mokar PLUS blatnjav, pa su mi malo šlajfovale patike :-(
pa taman kad sam izašao sa prljavog dela puta upao sam pod neke bagreme a oni cvetići kad spadnu pa pokisnu e tek se to baš onako zanimljivo kliza. pa sam, da izvinete, trčao delimično nadrkan jer nije baš neka silna pomoć kad proklizavaš dok pokušavaš da određeni deo puta pretrčiš što brže :-/

ДАМН! СХИТ! ФУЦК!

ono što mi je svo vreme psihološki olakšavalo napor, bio je taj neki rezervni izlaz, evakuacioni plan, jer sam PODRAZUMEVAO da ću ovako ne-odmoren otrčati bar malo sporije taj isti trening od pre 6 dana. ogled je samo trebao da pokaže KOLIKO sporije. pa sam planirao da napišem, eto, dan odmora manje jednako je 2, 3, 5, 8... sekundi po kilometru manjoj brzini, bože moj, očekivana stvar!

međutim CVRC, ispao je u sekundu isti prosek.
DODUŠE:
već juče sam izrazio sumnju da dve Srede možda ne mogu skroz da se izjednače, jer iako sam na same deonice utrošio isto vreme (9'18'' naspram 9'31''), u prošlu sredu sam imao prosečan odmor od 1'46'' a juče sam se striktno držao 1'00''.
ŠTO ZNAČI da sam pre 6 dana mogao bolje da se odmorim i da jače zapnem na deonicama, a juče sam bio ograničen kratkim odmorom pa su deonice koliko god ja želeo ipak morale da budu malo slabije. MEĐUTIM, gledajući te fajlove opet, vidim da su mi juče bili viši pulsevi.

tako da ukratko, sve ste džabe čitali! :-)
nisam ništa pametniji nakon svog ovog razmišljanja. a nadam se da ni vi niste uspeli da izvučete kakav koristan zaključak, jer uopšte ne bi bilo fer da ste vi sve pametniji dok se ja zaglupljujem :-)

Nema komentara:

Objavi komentar