25 kolovoza 2019

fejsbuk i ostalo

evo kako je onlajn OCR pretvarač teksta prebacio u word moj screenshot ekrana, jer je papak naravno obrisao moj komentar

Saša Antič 

Na liniji cilja je stajala gospoda sutkinja, i svima prvoplasirarima u Trci Zadovoljstva na 7km govorila "SAČEKAJTE PROGLAŠENJE". 

Jedan sat kasnije, devojkama su rekli "SAČEKAJTE". 
Dva sata kasnije, trima prvoplasiranim devojkama su rekli "SAČEKAJTE". 
Dva i po sata kasnije, Lola je uz pomoć starog drugara Miće pronašla Gospodina Organizatora, koji je tri minuta prebirao po džepovima i tražio onaj pravi papirić, da bi joj na kraju rekao "VI STE POBEDILI!!!". 

Tri sata kasnije, kada smo već mogli biti u Valjevu, završilo se muško proglašenje Trke Zadovoljstva, gde je Organizator na binu izveo par VIP gostiju i pokazao ih publici. 

Lola je prišla spikeru trke Raletu, pitala šta se događa, zašto nema proglašenja i za ženske takmičarke? 
Rale ju je odveo do istog tog gospodinčića koji je Prvi Organizator, a gospodinčić joj je na pitanje hoće li proglasiti i prve tri žene, u stranačko narodnjačkom mentalitetu šibicarskim manirom odgovorio "NE ZNAM, PITAJTE ORGANIZATORA". 

Lola je iz prve prepoznala papka, okrenula se nazad i otišla. 

Pa govno si druže. neko mora da ti to saopšti. 
Govno si jer se nisi setio. 
Jer si nesposobna veprina od dva metra i dvesta kila. 
Mogao si da pošteno kažeš da vas boli kurac za žene, da ližeš jaja samo elitnim maratoncima koje si pozvao da ti ulepšaju manifestaciju. 
Mogao si, da si imao mozga a ne samo stolitarsko bure od stomaka, da pozoveš na binu prve tri prvoplasirane žene, da im daš po jednu kesicu one jebene supe koje ste svima delili i koje je ostalo ladno pola tone, eto formalnosti radi. 
I savesti radi. 

Jer ako je tvoja koleginica iz organizacije, sutkinja, rekla trima ženama da SAČEKAJU TRI SATA, morao si da se snadeš druže!
Morao si da budeš odgovoran, vaspitan, svojeg grada dostojan Organizator.
Nisi smeo da u trenu reaguješ kao kapedomac, šaner, prevarant, prosto nisi smeo to sebi da dozvoliš, da javno otkriješ kako su te roditelji vaspitali i škola obrazovala. 
Nikad od tebe Organizator druže, nikad.


Nema komentara:

Objavi komentar