27 kolovoza 2019

pet petica

Pre desetak dana sam primetio da mi se broj pretrčanih kilometara (otkako ih brojim u kompjuteru, a pre toga ko zna koliko) bliži broju 55555 km i maltene sam bio jednako uzbuđen kao kada sam se približavao broju 40075 km, tj obimu planete Zemlje.

Tog jutra kad je dnevnik pokazivao 55552 otišao sam na trčanje, misleći da ću nakon 3km bogzna kako to obeležiti, nekim skokom, vriskom, poneću neku travku sa tačno tog mesta, ma već će se nešto spektakularno desiti i pogađate - ništa. Vratio se kući, otišao na trčanje popodne, pa sutra ujutru pa popodne i tek kad sam seo da sve to prekucam nazad u excel shvatio sam da sam prešišao sve do 55600

Kao da je to ikome važno.
Od zavedenih 65 pari patika još je desetak u voznom stanju a preostale su u nekim svojim večnim lovištima. Kad onako "shooting from the hip" ove kilometre podelim sa 11 (km/h, kao neka prosečna brzina, jer pola su brda, pola je blato, pola je sneg, pola su kamenjari, a ni ostalih nekoliko polovina nisu mačiji kašalj) dođem do ofrlje 5000 sati što je SAMO 200-tinak dana.


Nema komentara:

Objavi komentar