30 kolovoza 2019

duplo golo

tako sam juče pronašao blog od prekjuče koji je ostao u telefonu u aplikaciji Blogger, a u međuvremenu sam napisao drugi, misleći da je onaj prvi nestao tj. da sam nešto zeznuo pa se nije ni sačuvao.
i onda rekoh šta ima veze, da ne ode pis(h)anje niz vetar, da objavim i ovaj.
onda na tom mestu gde sam to video, nisam imao dobar signal, pa sam neko vreme čekao i digao ruke od svega, a kasnije na sve i zaboravio.
tek jutros vidim, stoji isti blog pored različitog, ljubi ih majka unikatne blizance.

danas sam pak pokušao trčanje, 5 kilometara svaki iznad 6 minuta, i onako, delovalo mi je da me noge još i dobro služe, obzirom koliko sam se zadnja dva dana namučio.
plan je bio da popodne odemo do obližnje varošice nekim poslom i da tamo otrčim neki krug koji bih unapred izmerio na strava --->>> create route i onda fino po putanji tapa tapa džog džog, poželjno uz neki potok da lepo operem guzu bez obzira na maramice od kojih se ne bih odvajao.

opis aktivnosti na Stravi je išao ovako:
"posle dva dana stomačnog virusa ili čega već, napokon sam uspeo da opet malo potrčim, a sve kao test za popodne, da bih znao koliko smem da očekujem. 
zaključak, ako preživim makar isto ovoliko, i to će biti uspeh.
s vrata pravo na wc šolju, bilo je gusto. tj bilo je retko ali tako se kaže, što je ređe to bude gušće :-D
nadam se da će do nedelje stomak još malo da se sredi pošto sam dobio broj za 21km u Subotici ali ako nastavi da "bude gusto" tojest retko, prebaciću se na neku kraću trku, 10 ili 5km :-/ "

sada sam skeptičan da sam uopšte sposoban za to putovanje čak i da prepešačim trku.
kako kaže stara narodna:
negde oko pola staze
međ dva auta parkirana
čučao je uz ulicu
ko najlepši cvet

detalj tj anegdota sa tog trčkaranja jutros, u posebnom blogu "ovčice"

Nema komentara:

Objavi komentar