09 kolovoza 2019

deset deset

Eto uspeo sam da sve popišem i u tom času su zeleno crvene patike imale 1010km. I popodne sam otrčao još 7km i to bi moglo da bude TO, rip, bajbaj itd. Od ponedeljka prelazim na crveno zelene, a danas spremam naučno nestručnu Ana-Lizu u vidu foto sešna sa ovim 1017 parom. Leva se spljeskala više od desne i sad ne znam da li je to zato što spoljnim delom pete više načepljujem asfalt, ili je crveni par kvalitetnije tj. otpornije napravljen? To ću/ćemo saznati samo ako i CZ par doživi hiljadarku kilometara, pa ću videti da li će se više stabati leva, ako je do mene, ili desna, ako je do loše izrade zelenih.

Danas bi trebao da bude pretežno odmarajući dan a za trku se još uvek nećkam jer mi se ne sedi u autu 2 puta po 4 sata na +35° a ne volim ni vožnju sa upaljenom klimom. Jedina razumna varijanta je nešto sa autoputem i gaženjem 150 km/h samo da sve to traje što kraće. Bumo vidli.

Trenirao nisam, trčkarao jesam, ovo što sad zovem dužina (juče 21+7km) je još uvek smejurija i kada ću početi ozbiljno da trčim, niko neće znati. Noćas opet spavanje od 00-05, sinoć na koncertu sa pljeskavicama kobasicama i pivom, i opet pivom ispred i opet pivom između, pa hajd bar sam dobro hidriran za šta god danas nameravao da uradim.

Do sutra ću se tako superkompenzovati da ću imati viška energije i za Passatore a kamoli za polumaraton, koji ionako mislim da ne bih trčao nego bih odabrao trku na 10km obzirom da je zajednički start. Kao što su u Ugljeviku mene zajebali pa ih je 2/3 pobeglo sa staze na pola i ostavilo nas trećinu mučenika da sami trčimo drugi krug, tako bih sada ja u rulji otrčao prvih 5km pa pretpostavljam da ćr nam tu biti okret za 10km, a ako 21 i 10 idu zajedno celim tokom desetke, još i bolje. Bumo vidli i za to.

Nema komentara:

Objavi komentar