06 srpnja 2018

naravno

naravno da sam opet pomešao dane kada sam napisao da ne znam da li mi je ona hiljadarka bila poslednje trčanje pred sljemenski!
to je bila sreda, a ja sam mislio da će posle nje doći petak.
kontam, u petak mogu sa ovom drugaricom sat vremena i devet kilometara (nije brzo hodanje) i to mi ništa neće smetati za maraton.
onda sam ujutru razmenio nekoliko poruka sa kolegom maratoncem pa je on napisao da će nešto "videti u petak" i ja ukapiram da je osvanuo četvrtak.
šta jednom? DVAPUT! (ću na trčanje)
jer je prethodni dan bio zaista siromašan, sa 8km ujutru i 2km popodne.
no onda sam se zamajao ispitivanjem neke prečice pa sam na krug od 13km dodao još jedan kraći i tako završio umoran žedan i gladan nakon skoro dva sata trčanja i 19km od čega jedan deo orijentacije i krosa kroz travu do kuka.
nakon toga sam prešao 55km biciklom i to je bilo to.
e ali nije!
jutros sam opet nekim poslićem otišao 20-ak km biciklom a po svoj prilici moraću još 20-ak pa još 15-ak, ako mislim da obavim sve što mi padne na pamet.
tako da, nakon znaka pitanja, usledilo je tuce uskličnika odnosno isto toliko kratkih ajd da kažem treninga.

vikend nakon sljemena mi se razrešio sam od sebe i uštedeo mi dva puta po 7 sati puta na neki trail u hrvatskoj, umesto kojeg mi se pojavila trka na 20km od kuće.
tradicionalni juriš nizbrdo od rodne kuće vojvode Mišića do centra varošice Mionica u dužini od 9400m, na kojem svi postave lični na 10km koliko glasi trka u najavi.
prošle godine čak ni autom nismo išli nego biciklama do tamo i nazad, ispao je mali duatlon.
prvobitna informacija je bila da će trka biti 12.07, dakle u četvrtak, no eto srećom su je maknuli na nedelju.
a i posle sljemenskih 28km će mi prijati ovakva promena, baš sam zadovoljan ishodom!

Nema komentara:

Objavi komentar