28 srpnja 2018

skica

gunđao sam kako je Snežna Kraljica šator a ne hotel jer ima internet samo u holu recepcije, ali onda ni ovaj hotel na 20 metara od starta JahUT-a nije ništa bolji od bungalowa pošto je situacija jel tako i-s-t-a! al je barem jeftiniji. i pogled je kao da si u raju, ne gledaš ni na kakav parking nit buljiš u neko drvo od sedamdes' metara no ti pogled puca 100km duž Jahorine. ali ustvari to što sam u sobi offline ne menja ništa, sutra ću posle doručka onako u prolazu odaslati blog i bajbye. štaviše možda je i bolje da imam manje tzv distrakcija.

mače koje smo celu noć i jutro negovali je ipak umrlo jer su crvi već bili ušli pod kožu i nijedan lek nije pomogao da se taj proces preokrene. prosto su ga pojeli iznutra. no put je bio planiran tek za podne pa smo sve stigli. osim da stignemo na vreme. umesto prečice po katastrofalnoj cesti smo napravili mali luk naokolo što je uz samo jedno pogrešno skretanje i gomilu serpentina dodalo sat i po na prvobitan plan. dodaj tu nevreme i odron koji je izgledao kao da se pet šlepera punih kamenja izvrnulo na leđa, i umesto popodne stigosmo predveče.

pošto lola za svoja leđa nije htela da kupi taj neki rapten K koji nam je preporučio kolega koji je nažalost jednako iskusan po tom pitanju, nisam ga ni ja imao danas pa krckam brufene. jedino ih kao haus ne bacam onako u vis jer ako mi ispadne onda bih mu pod česmom sprao zaštitni sloj. pitam se koliko je tabletica bačeno nakon što je haus promašio usta i kadar morao opet da se snima.

elem nekim sticajem okolnosti je u krugu od 300m od hotela bilo samo par slobodnih mesta za parkiranje od čega jedno na 10m od ulaza i 10m od startno-ciljne kapije, tačno na sredini! hoho, koga oće, oće. start je malo raniji od prosečnog, u 9h, a doručak standardno kasan od 7h što će zahtevati lupkanje kašičicama u restoranu već u 6:59 i nešto manji kao i nešto brži doručak koji mi neće bućkati po jahorini od starta pa sve do cilja.

poneo sam " one savršene" kao i "kanta"-patike a odluka će pasti pred samo zagrevanje. nemam pojma koliko to može biti važno. ako se probudim bolan i trom verovatno ću uzeti ove zrele za kontejner da ne bih ni zbog čega usrao one bolje koje su sveže oprane. odnosno, ako mi budu rekli da staza ima dosta "tehničkih" nizbrdica, moraću da uzmem najbolje što imam. ipak je glava važnija od patika. malo mi se ne sviđa to ubrzano jutro jer posle doručka tek treba podići brojeve, a čak ako bih silazak i pripremu za zagrevanje planirao oko 8 verovatno će to izaći na 8:15 pa će zagrevanje biti uobičajeno stani-pani-drž-neDaj. boh...

(internet se pojavio u sobi, izgleda da signal dobijamo od punog meseca)

Nema komentara:

Objavi komentar