11 kolovoza 2018

54321



pretenciozno bi bilo reći 5 treninga u jednom danu, mada i oni koji tako kažu sigurno nisu imali 5 JAKIH treninga. ja sam imao jedno lagano trčanje (tzv futing) odmah ujutru, pa još jedno trčanje/izlet/mini-planinarenje pre podne, pa jači bici trening oko podne, pa lagana vožnja biciklom popodne, i jače trčanje predveče. da sam usput prao prozore ili brisao prašinu po kući mogao bih da napišem "... i šesti trening - teretana. sa krpom u ruci".


no dobro. juče sam valjda malo predahnuo. pre podne sam imao par kilometara solidne jurnjave unutar sat i po običnog trčanja, a popodne sam planirao trčanje u sendviču dve kraće bici vožnje no iz krajnje tačke sam samo dopedalirao kući zaključivši da mi se ne trči. svejedno sam požurio kući jer mi je kasno javljeno da će nam navratiti neki gosti no napor očigledno nije bio ubitačan za moj utrenirani organizam.


dobra vest od ovih vrućina je da mi se smanjio apetit pa osim što u sebe točim pun rezervoar vode od jutra do mraka, uz sve to ipak manje pojedem, a i obećao sam sebi da ću dramatično smanjiti pivo pa sam i zbog toga u malom kalorijskom deficitu. no ne smeta. možda zbog toga trčim malo brže uz mali napor čak i kada sam umoran. ili samo umišljam.


slučajno sam ubo jedan krug od okruglih 8km koji sam pretrčao za 41' s tim da je tu uključeno malo više od 2km veoma teškog i tehničkog trail-a sa strmim brdašcetom pred kraj. u brzini sam ga nazvao "krug PP" što je skraćenica od "pola piva" jer sam ga otrčao posle ručka. onako impulsivno, bez plana. samo mi je došlo da moram još malo trčati i to je poslednje čega se sećam. uvek su mi ti krugovi imali neke buntovne dužine "na ipo" kilometara pa sam prosto bio zatečen.

Nema komentara:

Objavi komentar