13 rujna 2018

uf

ne znam kada sam zadnji put pisao blog a što se tiče sporta nisam ni imao razlog. alergija me je pokosila iznenada i ubitačno. par dana sam eksperimentisao sa nekim lekovima i više nisam znao da li mi u glavi tutnji od lekova ili alergije. ili nečeg trećeg????

svi pokušaji su se završili neuspešno. i oni na bicikli i trčeći. ovde-onde sam nakratko nešto malo stisnuo ali realno ništa. ne sećam se koji mi je bio poslednji pravi trening. ako se i osetim bolje sutra (petak) ili u subotu, to će biti prekasno da se odlučim za varaždin. baš me neće ta trka!

kako god. daj bože da ja opet postanem normalan i da mi duža šetnja ne ostane maksimum što se tiče intenziteta. vidim neki pominju Dužine, ja sam zaboravio šta to zaista znači.

tako mi se čini slatka pomisao da odbacim sve ideje o trkama do kraja godine. onda se opet setim ljubljane pa mi se to baš ne propušta. i naravno neki brži half. no evo jedan je već propao, kao i onaj pre njega, pre 4 dana.

a opet, šta ako nešto krene loše. evo kolicno je trebalo da mi izmakne vž, zašto se petljati prijavljivati plaćati ljubljanu pa cvrc opet nešto da iskrsne? ne znam šta da radim. jednom pokoleban i izbačen iz koloseka, više ne vidim jasan smer.

3 komentara:

  1. Svi putevi vode na Adu 11. novembra! Vidimo se tamo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ova godina je baš zakomplikovala kalendare, naime trka u Jovanji u čast generala Đukića osnivača olimpijskog pokreta u srbiji se uvek održava na datum 28.10. a sada to pada u nedelju kada su maratoni u ljubljani i podgorici.
    a dan novog beograda 11.11. kada se trči savski half i prvenstvo za veterane isto pada u nedelju kada i Plavi Krug i kada je polumaraton Starek na jarunu.
    ne žalim se kao što je trenutno u modi, nego samo navodim kao anegdotu, a plavi krug mi je svakako najlogičniji izbor.

    OdgovoriIzbriši